18

noFreeman

преди 3 години

Идва лява диктатура с капиталистически привкус... истинската среда за разделение на обществото!!!

17

М дааа

преди 3 години

докато Тръмп се чуди дали да прати войската - Бат Бойко вече пратил 30 български полицая да спасят поднебесния рай

16

Кво речи!?

преди 3 години

Вчера написахте същата несвързаност и продължавате.Българин полицай и български полицай не са равностойни по смисъл.

15

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че там има български полицаи. Оправете си заглавието...защото е ЛЪЖА!

14

До 17

преди 3 години

И аз така!!!!Явно бойко ги е пратил да обучат американските си колеги.Хахахаааа

13

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че МВР имат и районно в САЩ.

12

Анонимен

преди 3 години

Какво значи -български полицаи?Що за неграмотност!

11

Анонимен

преди 3 години

Това вече не е протест на расова основа. Това е социален, икономически гнетеж, който се трупа от десетилетия и последиците от този вирус и тази грозна сцена на насилие само оптушиха похлупака на врящата тенджера. 40млн. черни и бели безработни са на улицата и резултатът е налице. Погром и разруха. А лошото е, че и в Европа има почва за подобен вид крайно ляв про-социалистически екстремизъм, тъй като троловете на ДП в САЩ отдавна са подкупили европейския управленски естаблишмънт!

10

seira

преди 3 години

КАКВО ОЗНАЧАВА "БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАИ В САЩ" ?!НАРОДЕ!!!!!

9

смок

преди 3 години

Автора прави ли разлика между "български полицаи" и "българи полицаи" ?Или тоз език не му е майчин?

8

Баи

преди 3 години

Каква е тая проста статия в сащ неможе да има бьлгарски полицаиИли имат американско гражданство или не , щом живеят толкова години в - сащ та са получили американско гражданство какви бьлгарски полицаи са

7

До 6

преди 3 години

В Кирай и РУсия разпръскват и арестувват протестиращи по политически причини.Властта не позволява друга алтернатива и опозиция.Путин арестува Невални, докато мирно си минаваше през площата..протестирайки срещу корупцията на Кремъл.А, тук става въпрос за потушашване на бунтове, с мародерстване, грабежи и т.н. Никакви политически искания.Да схващаш разликата??Или мисленето не е много по твоята част?

6

Анонимен

преди 3 години

Що пращаме български милиционери в САЩ?!?

5

Анонимен

преди 3 години

Да бяха станали учени и творци! А не наемници на престъпна власт. Ама не могат нищо друго, освен да бият хора с палки и да се оглеждат за някоя далавера.

4

Анонимен

преди 3 години

В интернет гледам клипове как полицейски коли газаят протестиращи все едно минават през локви с вода.... Ако това беше в Русия и Китай дори не мога да гадая реакцията на международната общност....

3

Анонимен

преди 3 години

Какво означава български полицаи? България изпраща полицаи на помощ на Америка, или искате да кажете Американски полицаи, бивши българи избягали от българите чалгаджии и некадърни връзкари които са на почит в републиката на чалгата? Или манията за величие не ви дава права да говорите Истината нали сте велики европейци велики българи най- великите на света

2

ако

преди 3 години

ако това се случи в друга държава, чичо сам ще реве с пълен глас - демокрация, права, свободи. а когато е при тях - вандали, провокатори, престъпници.

1

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости български полицаи там няма, а това че са ранени си е риск на професията никой не ги накарал насила да стават такива.