13

Анонимен

преди 4 години

Риск печели риск губи, е играта на Англия, въпроса е докога ще издържат нервите на ЕС, ако успеят до доведат ЕС до мерна криза ще бъдат печелиш риск, но нещо не им се получава и ако остане така ще бъде губещи за тях, от играта на британците ЕС е губещ в всички случаи но ако си запази спокойствието загубите ще бъдат по малко, ако не го запази Англия ще е като вампир над ЕС и ще с учи кръвта на ЕС в бъдеще. А тази кръв е достатъчна за да функционира английската икономика. Също както някога.

12

тритяхту пътя

преди 4 години

загубите за юкей ,не са само от директната кеш вноска

11

Анонимен

преди 4 години

То че Брекзита ще бъде трудно начинание е ясно, но поне Джонсън ще има оправдание че короновируса му е попречил.

10

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовРуши, инструкциите ти за това как да се измъкваш от пълните излагации са като от на ДСто учебниците. Време е да се учите на малко по-модерни методи: например, да почнете да говорите смислени неща ... или поне такива дето не са очевидно тролене. Знам, че ти е над възможностите, съдейки по изявите ти напоследък .... но трябва да се бориш за насъщния, така че давай смело или както там казвате на езика на инструкторите ви ("дерзай")

9

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"нушения разни, за да оправдаят желанието си""Гледат си интереса демек."Рушки безродник, кога ще поумнееш дотолкова, че да не си противоречиш в два поредни поста?

8

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха поостанали,от ковида щяха даприлапат най- тлъстия пай.Много гидразни,че в този момент пият студенавода и не могат да си го върнат.А имай ,много пари губят ежедневно.Нещо са намислили,та... гледаме мача.Кралицата пак се качи на кон.Кого лище яхне.Може пък да харзулнат Фондерката.

7

1

преди 4 години

До ираТо България е просъществувала повече векове и какво от това?

6

1

преди 4 години

До +Да няма да хранят другите, но не могат да ги изкарат на полето, за да приберат реколтата си! излиза, че не могат да хранят и себе си!

5

ира

преди 4 години

Великобритания е просъщесвувала векове, и сега ще оцелее без Жан-Клод, Доналд, Мартин и Марийчето.

4

Доц. Граматиков

преди 4 години

Кметът призова преходниЯ период...Ми да го призовава, едва ли ще бъде спазен графикА.

3

+

преди 4 години

Браво на британците, няма да хранят българите и румънците... и да внасят пари за соц помощи на България...

2

тритяхту пътя

преди 4 години

хората не искат разни бойкофци да усвояват половиния трилион който юкей плаща годишно на тоскинеф наречен европейски съюз

1

Анонимен

преди 4 години

Ай сектир бе,да излизат без споразумение тези лисици,на всички стана ясно,че искат да си запазят привилегиите на член на ес ,обаче без да плащат и без ангажименти