12

Анонимен

преди 3 години

О, 9, те сега точно толкова неграмотни излизат и от там.Много е зле образованието у нас. Даже не може да се осмисли колко много!А писачите в жълтата преса са на нивото на някогашен петокласник.

11

Тео

преди 3 години

... да идва принца!

10

Черепа

преди 3 години

Вие какво се чудите? Каскета стигна дъното.До оня ден се занимава с кокошкари- джебчии, сега с малки момиченца...Иначе мен ще хваща???? Муахахахаааххаа....

9

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо виждали ли сте пиклички на по 15 години да се бият???А сега момченцата, ако това са изобщо момченца ги снимат отстрани...нямам думи

8

Анонимен

преди 3 години

"...с разменяне на обидни реплики и класификации...."---Петенка, как, моето дете, се разменят "класификации"??? Да вземеш да ни обясниш ли, що ли?Бях чувал, че се разменяли "квалификации", ама "класификации" ... не съм!Явно в средите, в които се движиш, го могат, та осветли ни и нас, да научим нещо!ПС. Надявам се не си завършила журналистика или филология!

7

Клет Каскет

преди 3 години

Главният Каскет ще почне да разследва и пешеходци минали на червено само и само да не зачекнв къщата в БарЦелона и корпуцията на Горанов.А трото от варна якоса се уплашили да не последват съдбата на Божков ,че не смеят да пуснат нищо критично за Борисов - на Тихомир ,Иво и Марин бих препоръчал да изнесат колкото могат пари в чужбина (както и компромати) и да живят на нисък старт докато страхливецът Борисов е на власт.

6

Димки и пушилки

преди 3 години

Сутринта Черепа обвини в прав текст Борисов в корупция тия ми говорят за птичи погледи?Вие нормални ли сте бе??Егати държавата и егати КОРУМПИРАНИТЕ и наведени медии?!За това Бг е на 111 място по свобода на словото (разбирай и по демокрация) след държави като Танганайка и Джибути.Ужас !!!

5

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Е как са съученички, пък са на възраст между 12 и 16 години?

3

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова има да си играе прокуратурата? Да оставят децата на мира да се разберат. Могат да бият 2-3 шамара на оператора на видеото ей така за назидание и дотам.

2

Анонимен

преди 3 години

Демокрация и евроатлантизъм в действие...Бой, кой, когото свари...

1

Анонимен

преди 3 години

Викате ГешеФТов вече е преброил кокошките в Ихтиманско и сега ще подхваща и пик лите