81

Анонимен

преди 3 години

Хора, вие си пишете мнението, но тука е пълно с *** дето се изгърбиха да ви опровергават и минуси да слагат, така че здравия разум да се омаловажи, ай си..

80

ЮДО-МАСОНИ

преди 3 години

защо в държави като Швеция, Дания, Беларус, Туркменистан, Иран НИКОЙ НЕ "ИЗМРРЯ ЯКО" от измисления ви вирус !?Нито една от тези държави не закючи хората по домовете им като *** и не унищожи икономиката си с поръчковата юдо-масонска каранита !

79

"герой"

преди 3 години

До българин 63Изплаши ли се?

78

доцента

преди 3 години

Значи от магазините дето всички опипват стоката и с продавачи със смъкнати маски никой нищо не прихвана , а от ресторанти , които дезинфектират всичко и обслужват с маски всички ще се разболеем , айде по-сериозно моля !? Впрочем всеки от нас нека се замисли колко заболели от корона вируса познава лично , май няма да намерите такъв познат . Не знам за другите страни ,но за България това беше пълна измама , която ще струва скъпо на всички не само на ресторантьорите .

77

Анонимен

преди 3 години

Всички отрасли на икономиката са важни - хранят хората и им осигуряват относителна свобода! Замислете се най-после, мили българи, и се вземете в ръце, защото после пак ще пискате - след хляб и сол и китки за посрещане, че някой ви е освободил, ама ви е и поробил. Замислете се, може и да го измислите и да спрете с мрънкането.Много сме крехки и не разбрахме, че животът няма смисъл без свобода!

76

Анонимен

преди 3 години

Спрете с тази простотия вече

75

Анонимен

преди 3 години

До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

74

Йосиф Висарионович

преди 3 години

Има тестове, има проблем. Няма тестове, няма проблем. Панимайте!?

73

Тръскам съдран чувал

преди 3 години

След кратко лутане Европа взе "моралния" избор да спасява живота на пенсионерите си с цената на непредвидими икономически загуби.Оказа се обаче,че половината икономика вече е пред фалит,а моралния избор е възможен само с пари от работеща икономика.Тя обаче е невъзможна в условията на затворени граници,карантини и социална дистанция.Ако не се премахнат веднага на 100% всякакви ограничения,Европа е обречена да се превърне в икономическо джудже,а бедният и да иска не може да помага, струва пари!

72

Б.Б.

преди 3 години

Плато, плато и така цяло лято. На есен всички в кошарките и с маски за да си мълчите. Демокрация? - Туй да не ви Америка!

71

До шокирана

преди 3 години

Пий си хапчетата за ужас и ходи със скафандър до живот!

70

Пловдив

преди 3 години

До ИстинаОпитвам да се заразят,местата,много е слаб този вирус,ако въобще го има.

69

Златина

преди 3 години

Вирусът е страшен! Уврежда сърцето и мозъка необратимо! Дори след ваксинация няма гаранции, че няма да рецидивира! Мутафчийски го казва! Не трябва да излизаме от къщи поне до края на годината! Иначе сме трупове!

68

Анонимен

преди 3 години

Средната възраст на починалите заради вируса в България е 67 години, което е близко до средната възраст на спиране на работа и оставане само на пенсия.

67

Анонимен

преди 3 години

Именно по ресторанти и заведения се предаватболести и зарази, защото сервитьорите сервират иотсервират, като хващат чашите там където седокосват устните на клиентите...Няма, как да се предпази човек,ако всеки ден е по кръчми и барчета .(В случая няма значение какъв е вируса или заразата....)

66

Анонимен

преди 3 години

С диабет официално са регистрирани половин милион човека от всякаква възраст, но вероятно има два пъти повече нерегистрирани. При различните хора диабетът е различен, например може без лекарства, само със спазване на не особено строга диета, човек да си изкара диабета от примерно 30 годишна възраст, докато почине, примерно на 95 години. Има и тежки случаи.

65

Спешно отваряне

преди 3 години

Страни с 10-кратно по-високо ниво на заразеност бързат да махат мерките,защото разбират,че реалната икономика не може да оцелее в условия на физическа дистанция.Във фалит са въздушният,наземния и морския транспорт,ресторантьорство, хотелиерство,туризъм и търговия на нехранителни.Никой не купува коли,дрехи и обувки-всеки има достатъчно за износване.Милиони хора и бизнеси спряха да внасят в бюджета,но искат пари.Кел файда,че 100хил.пенсионера ще живеят,ако децата им ще живеят десетилетия в мизерия

64

Анонимен

преди 3 години

Най-много починали на човек от населението за денонощието отново има в Швеция, която е така от доста време.

63

Шокирана

преди 3 години

Какво стана бе цървулаци? Коронавирусът отново се разраства. 14 нови болни и само 10 оздравели! Смъртните случаи се увеличават! Извънредни неограничени правомощия за щаба, пълна блокада на големи градове, пълно затваряне на границите и незабавна отмяна на летния сезон! Маски за всички и навсякъде! Иначе ще стане страшно! Генералът каза че невиждана ярост се задава!

62

българин

преди 3 години

До: номер 64Яж си ушите, това мога да ти кажа!Виждал съм много умиращи хора, знам какво е да си интубиран и след това говориш като Дарт Вейдър, всичко това съм го преживял лично така че няма с какво да ме уплашиш, колкото и да се напъваш!Интубирани не успях да видя, по простата причина че в интензивното не допускат външни лица, и това ако не го знаеш го запомни от мене!!!И да ти кажа, има една поговорка: "Не пожелавай на другите това, което не искаш да ти се случи на тебе!"