17

Некъф

преди 3 години

И да лъжете и да не лъжете един ден истината ще излезе на светло!

16

да,да ама не

преди 3 години

До УжасенаТия тука с минусите наистина не усещат разликата!Смятат те за оная другата ужасната УЖАСЕНА!

15

Анонимен

преди 3 години

Не моа ги мисля.Квото са си надробили, това ще сърбат.

14

Анонимен

преди 3 години

"Чиста пропагандна акция на Путин която претърпя пълно фиаско, пише 10."-------------------------------------Чети бре! Bloomberg пише, че коронавирусът чувствително е увеличил влиянието на Путин в икономическата област. Да не обвиняваш Bloomberg в неинформираност и русофилство?

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12 За какви зарази по заведенията бръщолевиш бре *** изтръцкан? Заведенията в Италия близо 3 месеца бяха затворени.

12

Анонимен

преди 3 години

Заразяват се най-вече по заведенията. Там са повечето контакти и липса на хигиена при обслужването...Бармани и сервитьори нямат елементарни навици, които са задължителни ни за подобна работа.

11

Естествено

преди 3 години

Пуснаха овцете и забравиха за вируса.Не е необходимо да ни държат заключени. Достатъчна е лична хигиена, дистанция и най-вече да не се тъпчем в закрити помещения. От концентрацията на вируса зависи какви ще са последиците. Може и да не го усетим, може и да ни събори.

10

Анонимен

преди 3 години

До към 6Тези "сили и средства" на Русия в Италия допринесоха за овладяването на вируса точно НУЛА. Чиста пропагандна акция на Путин която претърпя пълно фиаско. Коментарите в италианските медии бяха унищожителни.

9

Ужасена

преди 3 години

Уффф не знам! Много ми е притеснено! Ще взема да пия едно валидолче!

8

към 6

преди 3 години

Русия изтегли своите сили и средства от Италия. Русия още от началото на тази седмица е на билото на тъй нареченото "Плато". Направени са над 10 100 000 теста. Само за 5 дни, от 25 до 29 включително, броят на излекуваните от Ковид-19 скочи с 48 671 души. Епидемиологичната ситуация в Русия е благоприятна.

7

Анонимен

преди 3 години

То кога е имало ред при жабарите, та и сега? Да се мотаят още по паркове и улици като мухи без глави о да се прегръщат, докато ме остане и един жабар, кой им е виновен?Затваряйте им границите и никаква помощ за безхаберници като тях.

6

Анонимен

преди 3 години

Италия се оправя ама Русия зазлява.

5

Анонимен

преди 3 години

При толкова лесно и масово заболяване ми отговорете на въпроса: Какво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети за повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

4

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Откакто измислиха коронавируса, хората спряха да умират от старост.

3

Анонимен

преди 3 години

всички над 90 години ги пишат жертви на ковид 19

2

мангъров бсп

преди 3 години

глупости това е само едно грипче. а и да умрат не е голяма загуба

1

АнонимеН

преди 3 години

ДЪРЖАВАТА Е БЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНА БЦЖ-------------АБСОЛЮТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ АНТИВАКСЪРИТЕ НЕ СА ПРАВИ!!!!НЕОДОБРЯВАМ ВСИЧКИ ВАКСИНИ НО ТАЗИ СРЕЩУ ТУБЕРКУЛОЗА Е 1000000% ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!!! ГЛЕДАЛ СЪМ ФИЛМ С БОЛЕН ОТ ТУБЕРКУЛОЗА И ТОЙ ЩЕШЕ ДА СИ ИЗКАШЛЯ ВЪТРЕШНОСТИТЕ !! ТОВА Е СЕРИОЗНА БОЛЕСТ!