23

На случаен принцип

преди 3 години

При добре известната корупция в здравнатра система на Гърция, "на случаен принцип" аз тази година на маляките париняма да дам. Имат хубави плажове, като и такива наклякани с чадъри и музика която не си поръчал; но поради огромната им плажна ивица имаше място за всички и далеч от шума и сервирането на китайски спирт във вид на коктейл, мерси, и у нас има. Но да рискувам да ми бръкнат в носа - ай глей си работата. Че и да ме заразят като нищо. Или ще уважават хората които им носят пари или ***.

22

Карате Кид

преди 3 години

До затритият "сад" :Какви ги дрънкаш бе подлого на Ангелкова,хората са ходили /в това число и аз/ на уреденитеи чисти курорти на Турция, Гърция, Италия и Испанияи отново ще отиват, пак там !А защо да летувам в Боколандия и да пълня гушите на мутрафоните из това БЕТОНИРАНО, МРЪСНО и *** българско Черноморие . . .

21

сад

преди 3 години

Че кой ходи в Испания, Франция и Италия на море? Балъчоците само. Като бях на Сен Тропе, на легендарния плаж Кон Тики разбираш ли. Ми се протри гъзоната от скалистия пясък. Само яхта ако имах можех да си вися на нея. Ама нямам. Щото съм почтен.

20

ми,

преди 3 години

Почивката на което и да е море не е задължителна.А и при толкова много условности това изобщо не е почивка.

19

Ром"с

преди 3 години

Имах планове за Пулия,но видимо тази година ще пропусна Пулия ,а и не само нея,а и морето въОбщето.На село ще "почивам",тъй както вървят работите.За нашето Черноморие не мисля въОбще ,нещо не ме привилича вече ...да виждам обелянчани и надежданчани с люлинчани да се правят на интересни по морето.В ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 години като бях, те минаха всички нормални граници за добро поведение И вече 6-7 години не ходя по нашето Черноморие.

18

До WIZAIR

преди 3 години

Пиете една студена вода,щото авиокомпания не отговаря за вашите проблеми с "документите" ,с митничарите ...закъснение ...или пък властите не пускат да излизате ,това си е ваш проблем и авиокомпанията няма нищо общо с решенията на дадена държава.

17

WIZZ Air

преди 3 години

До АнонименКакво да правим с предварително закупените билети за Термания! На аерогарата връщат

16

1923турска република

преди 3 години

До ТурчинНама нищо общо с османското робство! 1396г!! Каквото за турските братя- такова за нас!Народе!!! Сами не можем!

15

Анонимен

преди 3 години

До: щаба и правителствотоКопие: министъра на здравеопазванетоКакво правим с българските и международни концерти и фестивали за които са продадени билети повече от 30% от капацитета на мястото за провеждане? Това означава ли че организаторите могат да ходят да се гръмнат? Наистина ли ресторантьорите са най-важният отрасъл на икономиката в България???

14

най-пасле! видовден.

преди 3 години

До ТурчинНадеждата е да върнем султана и ни освободи от масковското е съветско робство!

13

119

преди 3 години

който има пари,ще почива.който го изхвърлиха на улицата щото имало вирус,или работи на половин заплата,ще гледа картинки в гугъл.

12

Анонимен

преди 3 години

То пък ще е една почивкаТъкмо започнеш да събираш тен и ти звънне звънчето на чадъра че времето ти е изтекло да се печешИли ти пристигне храната и ти кажат да си я сложиш в чантата за вкъщи че времето ти за седене в ресторант е изтеклоДа бръмчат дронове ,да ни гледат като престъпници, да ти контролират действията постоянноА благодаря. Ще пропуснем това лято

11

Турчин

преди 3 години

до 9Така или иначе, рано или късно ние пак ще си го вземем българската черноморие до Варна включително!

10

Анонимен

преди 3 години

Толкова е неграмотна авторката на статията, че направо ослепях!

9

краят настъпи!!!

преди 3 години

До желязната завесакапаните за пари не щракат! Дайте го под наем черноморието на гърци и турци!

8

кадрите на морето

преди 3 години

Заловените нарушители оставаха на работа до изтичане на сезона и след това съдеха.На публичните процеси присъстваха техни колегите колеги-съучастници за назидание.Всички не можеха да ги осъдят за да не останат без кадри а самоняколко за назидание!!!Тежко и горко на когото се случи дето си няма никой да го защитиПерсонала се инструктираше от МВР да информира за подозрителни български клиенти

7

Анонимен

преди 3 години

Всичко е нормално.Вярвате или не вярвате че има вирус,ще трябва да спазвате мерките.Може да не ги спазвате но това е ваш избор. Носете винаги по стотина еврав джоба за бъдещи глоби.Приемайте глобите с усмивка,все едно сте дали бакшиш.

6

история

преди 3 години

през 60-те и 70-те доктори и инженери хвърляга дипловите си и хващаха Таблата!В Балкантурист преобладаваха цели арменски фамилии защото им се удаваха езици!Минало заминало! Днес червените ни мутри са на враст заедно с Герб-БКП-ДС.Преди покрай курортисти и персонала тъмжеше от командировани ченгета за контакти!В началото на всеки сезон персоналите се преразпределяха за да няма контакти.Най-сладките и доходни места се заемаха от ченгета да следят за контакти и краоби!Заловените аставаха.

5

гели-гели...

преди 3 години

- за ресторантьори и келнери крадливи!

4

желязната завеса

преди 3 години

До Анонимен2Просто не ходете на кафявото черно мореие!!!