16

Анонимен

преди 4 години

С такъв емблематичен тумор на челото явно е преборила и меланомата, при това без операция. А този рак е един от най-агресивните.

15

До до 11

преди 4 години

Ако бригадата му е 50 души, то 40% или 20 души няма да имат симптоматика, други 40% ще имат такива на лека настинка, 20% ще имат такива на грип, от тези 20, между 2-4% може да стигнат до болница, тоест 1-2 човека.... Едва ли има бригада от 50 души, де. Другото е, че стстистиката сочи, че за що годе здрави хора под 50г смъртността е около 0,02-0,05%.... Бая строителна бригада трябва да е това. Ама май човекът пак лъже, нарочно давайки пример от "народа", който да ни шокира...

14

До 11

преди 4 години

Хахсхаххахахахаха5ма души от бригадата му починали ли?Ако бригадата е 300 човека, всички са над 60 и са диабетици, онкоболни или с ХОББ - може би.В БГ и възрастта на нашите медици - от около 280 заразени има 2-*** починали. Каква е тая бригада толкова чуплива?

13

Анонимен

преди 4 години

43-годишния ГГ не дочака химиотерапия в БГ и не се пребори.За 12-годишния ХХ не се събраха някакви си 25000 евро за лечение в чужбина...При пътен инцидент загина 19-годишната КК, извършителят сега има още по-мощна кола.Бе отложената плановата операция на над 4000 онкоболни, заради баба Лучия. Дреме ми за нея.

12

Анонимен

преди 4 години

Бабата цял живот е работила лека работа, с комбинация от хубави гени и добро здарвеопазване е доживяла. Като е само въпрос на желание за живот и положително мислене, защо при лошите условия в Африка, липса на вода, храна и медицина *** живеят по 45-46 години, при условие, че живеят в екологичен район и ядят биологична храна

11

Анонимен

преди 4 години

Че нашите крадат, е ясно, но вирусът не е фейк новина - намой познат брат му работи в строителна бригада в Англия, той самият едва е преживял тази гадост, 4 дни в интензивното, а 5 човека от бригадата му са починали. На всички ни е ясно, че сравнително здрави хора са по строежите, няма как супер болни да са там. От Испания чух за трима българи. И аз се надявах да е фейк и само пари да стоят зад тия огромни числа, но не е - казват ми го обикновени хора, които нямат интерес. Някои го изкарват леко

10

Това доказва,

преди 4 години

че хората умират не от вируса, а от хроничните си болести, но на нашите генерали им е по изгодно да ни плашат с вируса, така отчитат дейност. Тези маневри които правиха с разни карантини са ала-бала, мижай да те лъжа!? През това време те си изиграха играта, лапаха пари като за последно, забрави се за къщата в Испания, потулиха си далаверите и сега всичко е чисто, може да влезе убитият - т.е., народа!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Който не може да се зарадва на нещо добро, споходило другиго, който нищо лошо не му е направил точно на него, доста бързо ще се спаружи, и физически и психически.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2И на 25 годишти воже да им се наложи да ги обслужват болногледачи. Никой не знае.. Не всички млади са здрави. А има хора на 100 без болногледачи.

7

Поздравление

преди 4 години

Това е, който си има дни ще си живее! Със или без вируси! Да е жива и здрава жената!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Направо да ги трепеме тия пенсии какво ни задръвтват околноста тия дъртаци!Държавата БКП_Лаянняррия се справя много добре с тях!

5

До 4

преди 4 години

Явно ти и до 50 няма да доживееш. Животът никога не достатъчен ,дори и на 106!

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Kолко болногледача ще я обслужват след това?"Направо да ги трепеме тия пенсии какво ни задръвтват околноста тия дъртаци!

3

Анонимен

преди 4 години

Бабта е човек с артестична и поетична душа,вярващ човек.Не случайно е споменато,че не се страхува от смърта и се чувства вечно млада.Дано даде житейският си опит и на други хора,такива които си мислят само за удоволствието си и парите и имотите си.

2

Анонимен

преди 4 години

колко болногледача ще я обслужват след това?

1

Анонимен

преди 4 години

Пак ли?