43

Тонката

преди 4 години

Са и тези ше изревът,че Бойко и Делян искат да им заграбят бизнеса:):):):)Абе работи си Гешев,че и пара се вдига:):):)Един по един всичките Червени спонсорчета,а този път двама наведнъж по братски:):):)

42

РукоВодител

преди 4 години

То всички знаят кой е организатора и истинският ръководител, но няма кой да го пипне, през него минава всичко у нас.

41

Тонката

преди 4 години

Покажете сега и снимката да видат Българите на кого Комунистите едно време раздадоха ограбените от Народа пари:):):)Да видат как станаха милионери с куфарчета на готово Червените спонсорчета:):):)

40

Кочин Остан

преди 4 години

Хахайаааааха..даааа..даже,само е наблюдавал с ъгълчето на зеницата си,без да разбира ко стаа!Хахахаааа

39

Анонимен

преди 4 години

С хъшлашкия си стил на управление не вярвам Борисов да създава правова държава уважаваща законите. Самият той отбягва да ги спазва. Някак си не му се нравят.

38

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че според как се е уредил внукът, че дядото на Будис е бил едвали не ръководител на дядото на тоя заммънидтър, което по най решително отхвълля факта че Будис е прочел 3 пъти романът Винотук - Винотам.

37

иСТУКАН

преди 4 години

Засукан?!Видяло се какви са герберите??!! Аве ранкооулу,ако ГЕРБ бяха в основата на всичко,което се разкрива от прокуратурата,щяха ли да оставят Гешев да бъде избран за главен прокурор?!Щяха ли да оставят да бъде арестуван,Черепа,Бобоковите сега,преди пък Миневите и цялата плеяда ,настъпила пешкирът!!Не ви е удобно,че се тури ред в държавата и че на всеки се търси сметка за каквото е сторил,да си плати!Затуй виете и внушавате,че Борисов е виновен за всичко,а то не е вярно!Фалшиви внушения!!

36

Тонката

преди 4 години

Айде и Бобокови вътре:):):)Христинка са да видим кво ше я правим:):):):)

35

Истукан

преди 4 години

Ако си част от правителството и те арестуват и обвинят за участие в престъпна група, се подава оставка веднага. Такива са герберите, мръсните им сделки лъснаха. Не случайно САЩ изтегли американците от България. Научили са, че България е използвана за тоалетна и взема опасни отпадъци, които замърсяват сериозно природата и хората и тази радиация е опасна, подобно на изпускане на атомна централа. От правителството не казват, но смъртността в България е точно заради тази радиация, а не от корона.

34

Истукан

преди 4 години

И моля ти се ГЕРБ били по-малкото зло :). Видя се как замърсяват природата с отпадъци от чужбина с техните мръсни далавери за неплащане на данъци и източване на пари. Гнусно е, нека видят хората какво са избрали да ги управлява. Ние ще дишаме лошия въздух и ще боледуваме, а те ще горят *** на Европа и ще си въртят техните далаверки.

33

Анонимен

преди 4 години

Първо се почва от най нагли и крадливи олигарси!Ще дойде ред и на другите!Нищо не е забравено!Всичко под ножа!Стига са крали от тоз беден народ!Ей нямат насищане,особено червените олигарси!

32

Истукан

преди 4 години

Това са герберите. Видяхте какви са патриотите, видяхте БСП и ДПС. Всичките тези са бандити като този.

31

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Гешев!Край на недосигаемите!

30

Анонимен

преди 4 години

Много нагъл.

29

Истукан

преди 4 години

Такива са политиците в България, затона не гласувам. Що за апетит имат не знам, но като стане България с 300 000 души население и тогава ще се оправят нещата. Няма да има откъде да крадат.

28

сметка

преди 4 години

Значи топлофикациите за гориво ползват *** , за който получават пари , после продават и ток , а ни дерат по две кожи през отоплителният сезон . Е няма такава държава , факт !

27

видими резултати

преди 4 години

Поредната операция "Гущерът къса опашката си " за кой ли път ,както каза и Т. Дончева и това е възможно , тъй като никой не е назначен на високия си пост без да има дебела папка с компромати за него ! И за да излезе еднокнижника сух от водата , съответната папка се отваря и се предоставя на прокуратурата ! Тоз театър вече сме го гледали- гадното е , че обикновения българин не получава хляб , а само зрелища ...

26

Росенец

преди 4 години

А Хидроинженера , Шиши и Ковачки кога бе Гешев ?

25

Анонимен

преди 4 години

Държава та дрънка! Ама на кухо! Къде си, Кьовеши?

24

Миньор

преди 4 години

Ей *** ако чадъра е бил от Борисов и Горанов щяха ли да се случват тия арести бе аланкоолуци ? Що не ставаха при управлението на чурвените кратунари ?