10

Алекс

преди 3 години

Тези на снимката не ги виждам да носят маски, а са в обществена сграда, съдейки по интериора.Защо? Ако снимката е скорошна, глоби ще има ли?Или глобите, карантините и репресиите са само за простолюдието.

9

ПрофесорКантарджиев

преди 3 години

Слънцето трепе вируса нали ви казах. Въпрос за милион има ли слънце в конгресните зали фитнесите дискотеките нощните клубове и ресторантите?

8

Анонимен

преди 3 години

Егати контрола.Щом без проблем вкарват тонове наркотици,ти да видиш.

7

До 5

преди 3 години

Еи ***, част от тази администрация е на предните редици и работеща без да е почивала със заразени тарикати и по контрола на границите а ти отчастниясектор или си работиш от къщи или си изгонил работниците и си стойш на топло !

6

Анонимен

преди 3 години

Кангреси,семинари,изложения....дъра бъра.Не крадете, и не притискайте бизнеса,за да дойдат чужди инвеститори и да има работни места.Защото вие,освен на своята чиновническа и безполезна кохорта,никаква работа не можете да осигурите.

5

Анонимен

преди 3 години

Конгреси, семинари и изложения кьорсофри и ред други благинки на властимащите ще ни върнат към обичайния начин на живот. Те без гуляи не могат, така че и ние ще глътнем малко въздух.

4

Читател

преди 3 години

Продажна руса фуста,използва всякакви приоми,с които да впечетли държ. началник.Бедната ни държава,се огъва носейки петстотин хилядна държавна и общ. администрация.Това са избирателите на Борисов.Още толкова роднини,още толкова роми,те ти "пълна" изборна победа ще каже Боко през пролетта на 2012-год.Най обрулената държава на Балканите,с най хрисимия,но и най беден народ,това сме ние "Българите юнаци"!Дано Бог да не ни забравя!

3

лошо

преди 3 години

това значи ли че бсп ше си проведат избора за нов шеф и конгреса ? щото на .*** хич не и се иска .

2

Анонимен

преди 3 години

Кога ще плащате глобата,която европейския съд по правата на човека ви наложи,защото съдът е отказал регистриране на македонска организация у нас?Сменяй външната,че не става и за вътрешна чистачка.Бавно и полека,ще ни вземат Пиринска македония.Туткайте се.

1

Анонимен

преди 3 години

Ананиеф се хили като олигoфрeн много гнусен тоя явно и проблемите на сектора не знаят, то какво ли знаят управляват на сляпо.