13

Факт

преди 3 години

Вчера в Бразилия починалите станаха повече от тези в Испания, днес ще станат повече и от починалите във Франция, а след 4-5 дни ще са повече и от починалите в Италия и само в САЩ и Великобритания починалите ще са повече.

12

до 12 от славянин

преди 3 години

Аз съм от тези ''бабаити'', които твърдят, че вирусът си е напълно обикновен вирус напомпан с лъжи и ''колосална'' сила! По цял свят умират толкова ''от вируса'', колкото решат да обявят от местната власт и медиите - никой не може да провери дали действително умрелите са умрели точно от вируса или от някой друг вирус или от нещо невирусно, на тази невъзможност за проверка залага и глобалната фашистка власт - може да лъже както иска и колкото иска! Важното е обаче колко от хората ще и вярват!

11

123

преди 3 години

До: 12Много си кyх бе ... съжаляваш, че в България не са умрели хиляди хора, само за да докажеш на слабоyмницитe, че това е реална заплаха, а не обикновен грип.

10

Анонимен

преди 3 години

В Перу положението е още по-лошо.Съжалявам че вируса не се развихри и в Бг така та да видим онези бабаити които твърдяха че това било обикновен грип как щяха да ***.

9

Анонимен

преди 3 години

Абе на снимката гледам, много на плитко ги копаят.Да не вземат да почнат да излизат.

8

Анонимен

преди 3 години

Това се очакваше. В Бразилия има много гета, населявани от неграмотни, живеещи като животни.

7

Анонимен

преди 3 години

Ами ние имаме чували, който не са използвани да ги изпратим в Бразилия.

6

Анонимен

преди 3 години

За Бай ***, това е поредната лъжа...Искат да му развалят настроението...

5

Хихо

преди 3 години

Аз съм за. Има какво да се чисти там.

4

Анонимен

преди 3 години

И сега последно вирус има ли или не?Тукмнякои казват, че боледуването от пневмония по това време на годината в Бразилия си е съвсем нормално.:)0

3

Анонимен

преди 3 години

Пичове по цял ден се занимавам с българи с по-кафяв цвят на кожата и мога да ви кажа....Все тарикати,все лъже,краде,прави се на луд,ако може да преебе някой да не му плати да му открадне нещо е такива са.

2

Анонимен

преди 3 години

За мен е супер там е пълно с престъпници и клошари.Като манталитет са като бг бразилците-секс ,кючеци и престъпления.

1

Анонимен

преди 3 години

Бразилия излезе на пето място по смъртни случаи от коронавирусСтраната изпревари Испания.....Страхотно заглавие и подзаглавие - това да не е спортно състезание ?