8

мак

преди 3 години

Спрете се най-сетне, кръчми та кръчми, през час все за тях пишете. Ще оцелеят, клиентите ще се върнат, пък и ДДС падна за тях, не ги мислете. И без тях може да се живее. Колко хора са пострадали, но за тях не се мисли много.

7

ртъ

преди 3 години

ХА-ХА. Това лято само на гръцките заведения ме очаквайте мене.

6

До 4

преди 3 години

Работата е там, в ресторант ходиш ако ти стиска, може и без него, докато на магазин искаш, не искаш ще ходиш. В магазините ходят и всички пенсионери, по заведенията основно по-млади респективно издръжливи. Така, че идеш ли на кръчма си носиш риска на личния избор.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами като не искат да плащат компенсации ще отварят То не може хем ку....а до края хем душата в рая

4

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам тъпотиите ня МЗ. Ако в Кауфланд трябва да съм с маска, в кръчмата на закрито пак ли трябва да съм с маска? Ако трябва, как да, тогава как ще су консумира? Ако отговорът е Не, защо трябва и в магазините да носим маски. Кретеноиди.

3

Чико

преди 3 години

И това били ресторантьори, чакали напътствия, сто пъти им казаха, каквито са мерките за отвън, такива са и за вътре, *** ли са?

2

Анонимен

преди 3 години

А кви са тез "заведения на сляпо"!?Кьорави ли са?

1

ОПГ ГРОБ

преди 3 години

Когато имаше 3-*** заразени затвориха цялата Държава и съсипаха икономиката й.Сега, когато има поне 3 000 заразени бързо свалиха всички мерки.Пълни неадекватници.