7

пияница мистик

преди 4 години

Селяни пенсионери коментират френска кухня, на американски компютър с процесор Селерон или Интел, на американски интернет и фенове на диктатор джудже...Хахахах, няма по-голям смях от мал0умните коментиращи в България

6

Анонимен

преди 4 години

До ПантагрюелТе нямат дума за кашкавал и сирене или топено сирене,на всичкото казват "кашкавал",в "кордон бльо"-то просто слагате кашкавал вместо това измислено "грюер", то е с кашкавал.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е едно от малкото вкусни ястия от западна Европа,другите 60-70%,не са по нашия вкус.Нашите манджи са по-вкусни и полезни и съдържат повече зеленчуци и не са сухи, сухата храна е вредна за стомаха.Вкусно е това ястие "кордон бльо" с гарнитура от картофено пюре,опитайте го!

4

Анонимен

преди 4 години

Тва в супер гадно. Предпочитам яйца по панагюрски, сиренце по шопски, или кавърмичка. Тва кордон блабла си го вжте вие

3

MaйMyната

преди 4 години

Ааз да имам пиле вашта рецепта нема ми липсва, а скъпите ви продукти ще сменя с бутилка бяло вино

2

Хм, пилешко

преди 4 години

Само ако баба го е гледала и то не за 38 дни.Другото пък, жълтото, за 50 дни и станало 2 кг. Вече няма баба, а с хормони не искам да се тъпча.

1

Пантагрюел

преди 4 години

Сиренето "грюер" няма ли някакъв по-евтин заместител с палмово масло?