27

Анонимен

преди 3 години

Още преди 2 месеца поскъпна всичко- хляб, брашно, макаронени изделия и пр. храни, свързани с брашното.Недопустимо е всичко да поскъпва, а да се твърди обратното- нямало да поскъпва.

26

Щирлиц

преди 3 години

Щом твърдят,че няма да поскъпва нещо ,в България това винаги означава само едно-ПОСКЪПВАНЕ.

25

златната добруджа

преди 3 години

До Ами?на жито стана! Пълен провал! Яжте чернобилското жито но Украйна а нашето за износ!Фиктивен ентин износ срещу внос на къшага изнесеното по-скъпо! - чиста печалба.....

24

Чичо

преди 3 години

Да, няма...както и останалите стоки не поскъпнаха с едни 10%...И сега, есента като удари втората вълна и ни затворят пак ще стане още по-лошо.

23

отрова

преди 3 години

ГМО и химикали. Това ядем.

22

АЙДЕ НА МАРУЛИТЕЕЕЕ.

преди 3 години

ВЕЧЕ МАХНАХА КПП-тата....ТАЗИ ГОДИНА ШЕ ЯДЕТЕ И ЕВТИНИ РОЗАВИ ДОМАТИ ..ХА,ХА,ХААААААААААААА ЧАКА СЕ ДОБРА РЕКОЛТА!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Редно би било и да поевтинее, нали последният път го вдигнаха поради скока на жените на горивата. Сега цените на горивата паднаха с над 50% защо не намалят цената?

20

Комбайна

преди 3 години

А пастите ще поскъпнат ли?

19

Сатира

преди 3 години

Естествено че ще има добра реколта. Зимата беше суха и посевите бяха застрашени, но Мартенските дъждове поправиха нещата, защото бяха точно навреме... Иначе миналия месец производителите преизпонираха нещата, че щели да имат слаби добиви. Да ама не..!

18

Ооо

преди 3 години

Хляба поскъпна вече .. 700 грама се продава на 1.60... преди ковида беше 1.10, а година преди това - 0.80. За малко повече от година - цената е двойна

17

Анонимен

преди 3 години

Как така нямаНе ни обърквайте ритъма ние сме свикнали всичко да поскъпва без приходите естествено

16

тя

преди 3 години

Ха ,дано !

15

Атака

преди 3 години

За къде да поскъпва , вече е над 2 лева за килограм ! Герберастите ще ни уморят !!!!

14

f

преди 3 години

До българското кино, не ви трябва сфера, въвеждайте си размерите на компютър ръчно, че по-евтино, процесорът може да се овърклоква почти до безкрай без да изгори, но трябва токът да е положителен, синята светлина е ток, какво ще кажете за мощен Bluetooth свързан с кабела, защото синята светлина ходи много слабо по въздух.

13

f

преди 3 години

Ноктите и космите стават на прах, но сатанистите пречат на това, от тая прах се градят и ремонтират сгради, уреди, превозни средства, чанти, мебели и други.

12

f

преди 3 години

За светлинните триизмерни ефекти има и други начини, като осветяване в една стая с целия спекътр на светлината последователно, и пак на компютър светлинни ефекти, но с естествена светлина, има и астрономически формули за величината Осветеност.Но да не развалят порното, там го искаме реалистично, реалистично е много по-добре, и каква е разликата с реалните хоръри на сащ ли, че при порното се получава, а при тях нищо, това е положението, има Господ, съжалявам ви сатанисти прости!

11

Анонимен

преди 3 години

В Добруджа чакаме лоша реколта зърно.

10

факт

преди 3 години

Горивата поевтиняха, а цената на храните се покачва плавно. Алчността ще доведе нова криза в България.

9

f

преди 3 години

Пак за киното и светлинните ефекти:Или светлината се повтаря същата и се копи пейст, или си има и други начини, но трябва съвсем малко да разбираш от оптика

8

избирател

преди 3 години

Ясно,ще поскъпне!