33

Бг мутра

преди 3 години

Дано фалират всичките тези мутренски ***!!! Аз до сега не видях нито един добър коментар за хотелиерите - това показва колко им е омръзнало на българите от такива нещастници като тия. Проклинам ги да фалират от дъното на душата си!

32

мутренски коптори

преди 3 години

До АнонименИ те ще фалират!

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До в миналотоИмаше командировани милиционери в ресторантите и хванеха ли некой в далавера с хран. продукти - Затвор го чакаше веднага.А колко са следели ?!Купувахме си валута, а бротовчедка ми се ожени за германец от ФРГ.Мутрите ?Подставени лица на големите играчи, дето стоят в сянка !

30

няма отърване

преди 3 години

Всичко е пред фалит! Ще ни търсите българейшаните дето заминават в гръцко.....

29

в миналото

преди 3 години

Колкото бяха курортистите - торкова бяха и командированите ченгета да следят контактиСега на тяхна место са мутрите и проститутките!

28

ОПГ ГРОБ

преди 3 години

Когато имаше 3-*** заразени затвориха цялата Държава и съсипаха икономиката й.Сега, когато има поне 3 000 заразени бързо свалиха всички мерки.Пълни неадекватници.

27

манипулации

преди 3 години

кои са тези три хотела та да знаем да не ходим там заради зараза? Защо не пишете?

26

Анонимен

преди 3 години

този сезон ще оцелеят най-добрите и най-големите в бранша.не искам да споменавам имена,но те са две-три максимум всички останали отиват в небитието.да не говорим за свети влас,който от години разчита предимно на бедни украинци и молдовци и тук-таме някой англичанин,немец,белгиец и поляк.една значителна част от бетонната джунгла,която превърнаха свети влас братя диневи,стои празна дори в пика на сезона и събира прахоляка и паяжините.сезон 2020 г.ще е върхът на срива в туризма и там.

25

баце

преди 3 години

Мен какво ме друса товар че отворили някви хотели.

24

Анонимен

преди 3 години

без чуждестранни туристи слънчев бряг е загубен.над 90 % от туристите там са от чужбина,които пристигат на почивка чрез чартъри.не се ли възобновят самолетните полети до бургас и варна-забрави за сезон тази година!миналата година един огромен хотел близо до центъра на слъчнев бряг беше принуден да затвори в края на юли заради липса на клиенти.та този хотел имаше заетост около 45 % заетост на легловата база в самия пик на сезона и то туристи от молдова,украйна и много малко от израел.

23

Анонимен

преди 3 години

аз повече от 10 години работя на слънчев бряг и трябва да ви кажа,че сезонът там и преди е започвал втората половина на юни.май и почти целия юни най-големия ни летен курорт е почти празен и една значителна част от обектите там работят на загуба.юли и август-това е!септември до 10-15 максимум и след това наново зазимяване.да му мислят тия мързеланковци морските дето си мислят,че за 2 месеца ще изкарат кинти за цяла година...да им кажа от сега не се и надявайте,няма да стане!

22

Анонимен

преди 3 години

Е ние *** мислиме да заождаме у гръцко.

21

Анонимен

преди 3 години

миналата година в края на сезона почти половината от хотелите на слънчев бряг бяха сложени на тезгяха за продажба...след края на сезон 2020 положението ще е още по-трагично-близо 80 % от хотелите ще бъдат за продан,ако има кой да ги купи.

20

.

преди 3 години

"Иванова допълни, че този сезон хотелиерите ще дадат всички от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи." - хахахахахаа... Леле, ще ме уморите хора!

19

Какво работят?

преди 3 години

Отвориха кепенците и чакат будалите зажаднели за скъпи ментаци

18

Анонимен

преди 3 години

като се има предвид,че сезонът по нашето черноморие е най-краткия в европа така или иначе и,че от години май и юни и без това са доста слаби и почти всички обекти работят на загуба...тази година хотелите едва отворили ще трябва да затварят!

17

АБВ

преди 3 години

Най - сетне! Слънчака отваря! Идвам!

16

друго предложение

преди 3 години

До Ю, бре курортееее...Лекувайте се немедленно!

15

Столична

преди 3 години

Дай йекшън, дай драма, дай думашну вину!

14

До 1,11

преди 3 години

Гаанчееее, добре ли сте?