36

Анонимен

преди 3 години

Ние, здравомислещите, не сме съюзници на сащ. Съюзници саим само мозъчноувредени.

35

истина

преди 3 години

На 29 май 2020 САЩ напускат Световната здравна организация като прокитайска и антихуманна и прекратяват финансирането й с близо половин милиард. А ние като съюзници - кога?

34

Светозар

преди 3 години

Абе какво е това клъстери ? В конкретния случай на заразно заболяване, не е ли огнище на зараза по българската терминология ?

33

Анонимен

преди 3 години

Откъде сте забрали тази офцанели христова за журналистка?Какви клъстери бълнува или еболна от ковид-19 ?

32

Анонимен

преди 3 години

Клъстер на английски език е група, струпване обединение на няколко еднородни елемента, което може да се разглежда като самостоятелна единица, притежаваща определени свойства. Язък, че на 24 май имахме празник - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост... Сега - клъстери, хибридни атаки и какво ли не в устата на политици и на техните медии...

31

Анонимен

преди 3 години

Никога преди не бях чувал за думата "клъстери".

30

f

преди 3 години

Кои държави за пред България симулират с коронавируса??Сащ и русия със сигурност да!

29

Анонимен

преди 3 години

В държавата Столипиново_Анджик_БКП!

28

Анонимен

преди 3 години

Какви клъстери, бе, хайванчета, на български се казва огнища на коронвирус

27

Muncho

преди 3 години

До Тръмп ВеликиБе то добре, ама да не си повярва сам и да вземе да пие белина, че сам ще се спре.

26

АМАН ОТ ЛЪЖИ !!!

преди 3 години

то не бяха глобални затопляния,то не бяха бежански кризи,то не бяха пандемий ....юдо-масонския глобализъм умира,дори децата не вярват вече в глобалистките ви ЛЪЖИ !!!

25

Кратка История

преди 3 години

Има един Немски Сериал, от преди 3-4 години е за Източна Германия и Студената Война, в момента дори името му не се сещам, но има една потресаваща сцена: чрез любовница-агент агентите на Източна Германия откраднаха годишният доклад на Шефа на НАТО на Дискета (от тези най-старите 5.25 инча). Комунистите наобиколили дискетата и я гледат като извънземно - накрая баш-Шефа Комунист ядосан Изкрещя - Искате да Ми кажете, че трябва да Ползваме Вражеска Капиталистическа Технология за да го Прочетече Това?

24

Последни Новини

преди 3 години

Цитирам Тръмп от последните минути "САЩ Терминира взаимоотношенията си със СЗО" - СЗО са Терминирани, Аста Лависта Бейби! Аста Лависта, Беличкият Тедрос!!

23

super

преди 3 години

До Гошоудобен вирус, направо невероятендава картбланш за всичко което иначе няма как да се направи

22

до 20

преди 3 години

Сега я слушах - от последният 1 час е, предвиждам вътрешнопартиен преврат в Китайската комунистическа партия и че Мечо Пух е до тука! Китайските комунисти не могат да си позволят конфронтация със САЩ на нивото, на което се завихри в последният 1 час!

21

Нели

преди 3 години

Непротивоклъстероствувайте

20

Анонимен

преди 3 години

ДО 19 Близачо на руски ***, ти самия пишеш неграмотно. Научи правописа вместо да даваш съвети на другите.

19

Тръмп Велики

преди 3 години

Историческа Реч от Тръмп за Китай като Цяло, за Вируса и за СЗО! САЩ изриза от СЗО и спира всякакви пари по програми на СЗО!! Велик Тръмп - единственият Принципен Политик и Смел!!! Вече могат да го спрат само, ако като Кенеди го ликвидират!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

научете български бри близачи на краварски задницисамо пробутвате чуждици та народа свиква има си много ясна и хубава дума - огнища на заразатада ви иии подлогарите

17

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам ако някой преди мен е задал същия въпрос, но знае ли списвача на статията какво е Клъстер? Май не! ***, бегай Убратно да се Очиш че стана за смЕх на всички които все още четат този сайт.