44

Анонимен

преди 3 години

"Ние сме избрали да слушаме и изпълняваме препоръките на лекарите, защото искаме да излезем живи и здрави от този мор."---------------Бая трябва да ти е промит мозъка, за да виждаш МОР ?!?, от който да ИСКАШ да ИЗЛЕЗЕШ жив... Дали не е по-добре да слушате и изпълнявате препоръките на някой добър психиатър...

43

Анонимен

преди 3 години

Целта на маската е да не заразяваш другите. Обикновената маска много малко предпазва този, който я носи------Как става така, че работи само в едната посока?

42

Анонимен

преди 3 години

Цялото правителство плюс щаба подлежат на изправяне до стената и разстрел с автоматично оръжие.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Целта на маската" е да затваря уста, ми стига го повтаря това прекали. Не ни се слушат едни същи неща всеки ден във форума по няколко пъти.

40

Анонимен

преди 3 години

Целта на маската е да не заразяваш другите. Обикновената маска много малко предпазва този, който я носи, а и това зависи от маската.

39

Аз

преди 3 години

Нося си я в джоба от 2 месеца и ми няма нищо.Значи помага, а и да не забравям, че не съм се спрял да обикалям.

38

Анонимен

преди 3 години

живейте си живота нормално както преди а който иска и каска да носи.тия специалисти още дълго ще искат да са център на внимание.

37

Анонимен

преди 3 години

До 32Плачко, пак ли мрънкаш жално? Някой да те е карал, че си организирал концерти, без да мислиш за нищо друго освен прибирането на парите? Сега какво - някой трябва да ти помага ли? Помоли МВР да дойдат ти ги наредат полицай, зрител, полицай зрител и т.н :) Ако откажат - гръмни се, щом ти е толкова акъла. Айде у лево.

36

Анонимен

преди 3 години

До Аня не си измисляй и на краставчари краставици не продавай щото те различават вчерашната стока от далече

35

Аня

преди 3 години

О, аман от разбиращи и мърморещи! То на вас всичко ви пречи и маски и ръкавици и какво ли не! Що не влезете при заразените, пък и вие да се заразите ,да не може да дишате, да видите какво е -тогава да питам дали ще сте толкова ербаб , драги анонимни драскачи. Избор има. Ние сме избрали да слушаме и изпълняваме препоръките на лекарите, защото искаме да излезем живи и здрави от този мор.

34

Дядомраз

преди 3 години

Носенето на брада е предпоставка за развитие на вируси, бактерии, бълхи, кърлежи и други опасни организми.Да се забрани със закон и да се предвидят глоби.

33

Анонимен

преди 3 години

Аз нося обикновена маска за многократна употреба, не знам какво предпазва но мръсния въздух от колите определено минава през нея а къде остана за вируса. СЗО бяха прави като казаха че маските не предпазват.

32

Анонимен

преди 3 години

Борисов скоро ще си каже тежката дума. Не ми се вярва да харесва престараването.

31

Ужасен

преди 3 години

На тоя нема ли кой да му турне един намордник, та да спре да лае...

30

м дааа

преди 3 години

то само маските да бяха, като видиш колко сме неадекватни в оказване на първа помощ при ПТП - веднага се почва да се дърпа за ръце и кррака, да се вади от автомобила , да се "помага" на пострадалия да стъпи на крака, вода да пие ?!

29

Яница

преди 3 години

*** побъркахте хората!!!!! Вече и ние не энаем как да се предпаэваме - эащото не ви вярваме!!! На всеки, колкото му е писано - това е !!! СЭО иэвърши ГЕНОЦИД срещу ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Журналистите стига повтаряхте като папагали де каквото чуете вложете малко разум, инициатива, малко повече информация, стига с това лакейство и угодничество, паднахте на много ниско ниво, както и някои самозабравени, но овластени за сега лица.

27

Анонимен

преди 3 години

Искането за носене на маски е незаконно,ако те не са предоставени от държавата или общините. Съдът е сезиран, чака се съдебното решение. Ама сигурно ще го обявят след края на санитарното положение,така се прави тук.

26

Анонимен

преди 3 години

Тия да ги закриват скоро, че покрай тях ще заминат и Боко, и Цоко, и каскети.

25

Анонимен

преди 3 години

До Мутафоф Не само аптеките, но и суперите продават маски, заляли са пазара и това е една от целите на мероприятието, комерсиалната страна на медала.