11

тя

преди 3 години

Какво да коментира , и той е като него !

10

Калинката Живков

преди 3 години

Зам. министърът Живков е типична гербаджийска калинка. Историк по образование, а назначен като зам. Министър в хранилката, наречена Министерство на екологията и водите. И разрешавал внос на отпадъци, които изобрщо не е трябвало да влизат в страната, разпределял ги по фирми, така че накрая да ги преработят фирмите на наши хора и да направят милиони. И рушвета е пращал нагоре.А Ревизоро не знаел нищо и даже добре работел с него.

9

минаващ

преди 3 години

НАРОДЕ????ДО КОГА НАРОДЕ????

8

Не е така

преди 3 години

Емил Димитров е коментирал Живков още приживе.На въпроса,защо не получава у нас наградите,които заслужава,тоя отговорил:Защото в журито един е сляп,друг глух,а трети-милиционер.

7

Анонимен

преди 3 години

Зам.министъра-човек на Златев.Златев очевидно вече го готвят за тенджерата под налягане.В същото време той е от най-близките авери на Баце,с когото пукат по сърни и глигани и цакат белота из ловните полета на олигарха.В същото време Ревизоро не знае нищо по тоя въпрос,нищо че е ресорният министър в този казус.Той е от квотата на ВМРО.В същото време братя Бобокови са сготвени.Единият от тях е кум на шефа на ВМРО Каракачанов.Абе свински черва,които и Шерлок Холмс биха турили в небрано лозе.

6

Анонимен

преди 3 години

хаахаха,гербаджиите нещо са мълчеливи по тоз въпрос,май им са секна л.........

5

Анонимен

преди 3 години

ох,в която и институция да влезат,навсякъде има корупция и гнусно използване на власт за лично облагодетелстване,това е едно добро начало за борба с нагла чиновническа корупция и злоупотреба с привилегии,нека да има справедливост и хората,които имат власт и привилегии да се страхуват да ги използват за своя изгода,те са им дадени за да творят справедливост и равенство,а не да правят обратното в своя полза,добре е да го асимилират

4

И той е за там

преди 3 години

Началник дето не може да контролира подчинените си е по-виновен и от тях. Азбучна истина! Но и Ревизоро е патриот. ХахаХа

3

Анонимен

преди 3 години

Как ще коментира Ревизоро, а е коментирал а си е заминал от трона.

2

Анонимен

преди 3 години

Шайката се разпада и всеки се спасява по единично и гледа да отърве кожата.Министър не знае какво правят заместниците му,а премиерът по традиция е ни чул,ни видял,ни лук ял,ни лук мирисал,когато стане напечено и обикновено си бие камшика и изчезва от новините,в които по принцип заема поне половината ефирно време.Интересното обаче ще е на 20-ти юни,когато испанската прокуратура ще разпитва някого за Барцилона.

1

Анонимен

преди 3 години

Само главния *** знае и решава всичко в тая държава, другите даже нямат право да коментират