10

Вал

преди 3 години

Законът за паметниците на културата може да е добър, но много често е дори вреден.Когато става дума за реставрация, да, но когато става дума само за пребоядисване, особено за паметници от местно значение, процедурата е изключително тежка, ненужно бюрократична и много скъпа. Преди години, такива въпроси се решаваха от местни отдели, отговарящи за паметници на културата. Това ставаше много по-лесно и бързо.В момента положението е отчайващо.

9

Анонимен

преди 3 години

Проблемът са и десетките наследници в Израел, САЩ и къде ли не. Не могат да бъдат събрани, а без тях не може да има решение на съда и общината.Не се отказват от имота си, но и не го поддържат, искат само да кешат от него, но... безплатен обяд не съществува.Щом не се разбират, ще стои, докато се срути сама.

8

Анонимен

преди 3 години

Баси колосалния проблем - не на лошата изолация, само мазилка.

7

Анонимен

преди 3 години

на едно строително изложения в софия и на пловдивския панаир показаха машина която екструдира от полипеноуретан архитектурни фасадни елементи -амурети ,внци , цветя,кариатиди и пр. и това е по-безопасно отколкото да се отлеят от бял цимент и да паднат върху нечия глава. но полиуретанът не е фибран- ограмотявайте се преди да пишете.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно собствениците и фирмата-изпълнител са се разбрали и са опитали да минат кокошкарската. В малки населени места този номер може и да мине но в по-голям град като Русе ще направи впечатление.

5

Анонимен

преди 3 години

Какво схема за пари ДАНС на работа

4

Анонимен

преди 3 години

Как пък ти Ко нее записан не може маи и цял юрист има в играта

3

Анонимен

преди 3 години

Иначе изисквания маски шлемове има а къде другото бързало за де бърза бре от това бързане са дотам с пребити и катастрофи бързаите успех

2

Анонимен

преди 3 години

Как да ги оправи като някои лaпа колега пари и то много а тоя някои е за затвора директно на данс къдее

1

Анонимен

преди 3 години

Йонко като пусна школите гледаш ли как се заявяват датите по теория надали че да те питам от пет работни дни заявени три в Ловеч е къде са другите твоето нареждане Какво е ако трябва и събота да работят или да работят или това не е работа всеки петък ще се ядосваме че имало малък капацитет места ми оправете ги бе за какво сте горе пуснал 32 броики за по лесно и лудее корупцията до там