48

Анонимен

преди 3 години

До Българ Да не стане твърде късно след време, защото може да няма след време.

47

Анонимен

преди 3 години

До Майка Дано си майка, защото ми звучиш като много хитър и обигран ***, но дано да греша, отдавна съм по форумите и ги разпознавам по принцип.

46

Анонимен

преди 3 години

Ама то и досега си беше така, заради опасност от преписване!

45

Майка

преди 3 години

Към всички, които се упражняват на чужд гръб: Много е лесно да давате акъли отстрани, кой какво да прави и как да го прави. Мнозинството родители са против тази година да има матури. Риск за децата има! Да, може и да не се зарази, но ако това се случи, Вие спокойно ще продължите да си запълвате времето по форумите, а детето и неговото семейство какво ще преживее? Министър Вълчев ще си държи детето вкъщи, а другите да ходят! Срам за МОН!

44

Анонимен

преди 3 години

Ае стига с този измислен грип! Оставка на неадекватите от така нареченото правителство!!

43

Сделано в Китае

преди 3 години

Само така - с Маски, Противогази, Био-Защитни Облекла, никакъв к3кс, никакви нарк0тици и т.н.

42

uwu

преди 3 години

Жестоки *** има тук. Дано умрете всички! Нямало вирус, махайте се от фейсбук! Вие сте едни жалки провали

41

Анонимен

преди 3 години

Наморниците остават до края на годината. Честито сънародници

40

Ало маскираните

преди 3 години

Fox News: Шведският коронавирусен модел получи похвала от СЗОpogled.info/svetoven/Fox-News-shvedskiyat-koronavirusen-model-poluchi-pohvala-ot-szo.116809Ко стана ся? Маски а? Матури с маски? А тия дето защитават маскираните да не ви глобят сега и да ви вземат парите които ви платиха да пишете ЗА маските? И-ДИ-ОТИ ПЛАТЕНИ!

39

Анонимен

преди 3 години

Добре че казахте, че те иначе няма да знаят че трябва да са с маски.Само някой да не отиде с маска на Батман

38

Анонимен

преди 3 години

Виждам 3 годишни деца опасани с маски. И рзи с папките върви зад тях

37

Анонимен

преди 3 години

Къв вирус бе!хах!

36

Иванчо

преди 3 години

С мотоциклетната каска може ли?

35

Българ

преди 3 години

До Анонимен 33Ей....много насериозно си взел вируса, поразтъпчи се малко навънка и тогава ми говори колко е опасен.Пак казвам, може да има вирус но е на нивото на грипа.Вмежду впрочем от грип са починали 3 милиона годишно, що няма извънредно положение....?Ще видим след време за какво става въпрос, за сега можем само да гадаем.

34

до 23

преди 3 години

Я интересно. Нашите магазини явно са минали на долари? А ти 'образованата' как разбра, че са антибактериални и т.н? Така ти казаха да пишеш ли или го прочете на китайския сайт на производителя? Защо направо не си напишеш адреса на магазина за маски или да дадеш линка си в OLX ? :) . Разобличена!

33

сс

преди 3 години

Долу маските веднага.

32

Анонимен

преди 3 години

тук е пълно с производители на маски или министерски просветни ***,които защитават маските,но ще видим дали някой случайно или неслучайно няма да се зарази и тогава каква песен ще пеят...

31

Айшету

преди 3 години

А с хиджаб може ли?

30

Анонимен

преди 3 години

До до 29Той не е измислен, но се прееничава многократно....Да видим докъде ще стигнат медиите с психозата и дали ще има нов световен ред.Разбира се изключвам България, щото ние и без това не възприемаме никакъв ред...хахах

29

до 25

преди 3 години

Измисления вирус?! Вие сериозно ли?! И тук всичко свършва. Капацитет- нула. Няма какво да си пращате детето на матура, няма смисъл ще стане мият, касиерка или продавач. Иначе казано- като всички нули, които твърдят как вирус няма.