12

Сонг Ми

преди 3 години

Ще го дават ли? Тогава се казваха Зелени Барети. Помните ли снимката с подпалфното с *** голо момиче.

11

noFreeman

преди 3 години

тия дето се посират най-бързо... не елитни а просто само убийци!

10

отегчен

преди 3 години

Десетки милиони са избитите в непрестанните войни, които води сащ след ВСВ."В името на мира, демокрацията, свободата и правата на човека", раиш ли.Ама, като са 80% де били, да им се връзват.Докато "освобождаваха" Ирак умряха 1млн. деца, които тогавашния държавен секретар мАдлин оЛбрайт нарече "съпътстващи" "демократизацията" жертви.

9

хамалина

преди 3 години

Убийци, братчет. Наемни.

8

Четете бе

преди 3 години

Преди двайсетина години Военно издателство малко се оплеска и издаде книгата на бивш "тюлен" - "Операция "Неудържима ярост". Направо хумор и сатира от военното всекидневие. Човекът явно е доста простодушен и си описва всичко както е било, включително скандалите около прочутия Ричард Марчинко, на кого е бил подчинен. Ако искате да се простите с всякакви розови илюзии за "елитните" части, потърсете я или намерете оригинала в нета (но заглавието на английски май е съвсем различно, не помня).

7

youtubе

преди 3 години

От време на време си правят някави ММА бойни срещи. И няма да си правя труда да отговарям.

6

д-р Петров

преди 3 години

Аз пък срещнах в Канада американски войници избягали от служба в армията така наречените дезертьори! Ако ги бяхте чули какво говорят против армията и правителството си щяхте да се уплашите!?...

5

Гаро

преди 3 години

Шест ( 6 ) год. служих в Американската армия - така че не ми ги хвалете. Там срещах прекрасни момчета и офицери,но имаше и лоши,много лоши хора....Тренировките са тежка и сериозна работа но в реални условия се сблъсквахме с невероятни трудности!?...

4

Анонимен

преди 3 години

Да заповядат в Коиловци нощно време и да започнат да се правят на рамбовци!Голем че го ядат,като франсетата!

3

Анонимен

преди 3 години

Кажете им да пуснат цифровата тв , защото я спряха на великден и няма сигнал. Аналоговата си беше 2 пъти по-добре, а сега пуснат на промоция и после спират.

2

командо бг.

преди 3 години

и мур душа носи....

1

Анонимен

преди 3 години

Най-елитните американски военни части са добре представени по филми и сериали.А в реални условия се молят дано не срещат бойци, облечени само с моряшки фланелки и въоръжени с шансов инструмент.