12

леля Пена

преди 3 години

НОВА СХЕМА ЗА КРАДЕНЕ!НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

11

Данъчен разбирач

преди 3 години

"По-ниското ДДС не значи по ниски цени в ресторантите", уточни Караниколов."Означава, че ония 20% ДДС които вие плащате в ресторанта като краен потребител и които ресторантьорът следва да внесе в бюджета, ако в края на данъчния период е на внасяне, вече не са данък и не отиват в бюджета, а в джоба на съответната мутра. Кожодерска и мафиотска тактика, която е ущърб на обикновените хора, на самия държавен бюджет и дългосрочните интереси на разпоредителите с бюджетни средства, но е за "наши хора"

10

Анонимен

преди 3 години

Вижте усмивчицата на тоя субект на снимката и си кажете честно, идва ли според вас нещо добро изобщо?

9

Анонимен

преди 3 години

Надай се булка за ....

8

Bad Company

преди 3 години

Икономиките в ЕС ще се възстановят много по-бързо от очакваното. В края на годината пандемията ще е само един лош спомен. Жалко за загиналите. За азиатската бензиноколонка очакванията са катастрофални.

7

Анонимен

преди 3 години

Малииии има да стискаме очи!!!!

6

Kuku

преди 3 години

Мале мале, складове, бензиностаниции................ поне 2 хил. КАЛИНКИ, на сладки заплати, като за свои хора.

5

Анонимен

преди 3 години

Що им намалиха ДДС? Като е бранша, та бранша - бранша да фалира и толкова. Ако има условия, след Х време "бранша" пак ще възникне.Или е по-хубаво да потрошим народна пара, та да не потъне бранша, щото ако фалира няма да го държи Пенчо, ами ще го държи Иванчо... голямата разлика за обикновения човек? А ако след 1 година "бранша" пак му е трудно, пак ли ще наливаме? Бранша е едно недоносче и трябва да последва съдбата на другите недоносчета.

4

Жоро

преди 3 години

Истината взе да се вижда. Съсипаха сума ти бизнеси и оставиха маса хора без препитание, за да си делнат едни 15 милиарда евро. Целия ни брутен вътрешен продукт за 2019 - та г. е 60 милиарда евро, а сега ще лапнат 15 на куп. Добра заработка.

3

Анонимен

преди 3 години

Голяма уста иска папа фурмиии...

2

Евала

преди 3 години

Цитат:"По-ниското ДДС не значи по ниски цени в ресторантите", уточни Караниколов. е от това по откровено изказване, че всъщност Боко Тиквата печели пари---няма...

1

Анонимен

преди 3 години

Лелеее, 15 млрд. колко много ЕС Класи и къщи са това. Направо са се оплюнчили вече от кеф