32

Българ

преди 3 години

До МАКЕДОНЕЦЕ и, все ми е тая маке, що посещаваш български сайтове а не посещаваш сръбските....?!Дубровник си е поделен между Хърватско и Черна Гора, и двете републики мразят сърбите, така че не виждам проблем МАКЕ.

31

Гути Заспалова

преди 3 години

Имам,курона на зъба,опасно ли е да питам,да не заразя тираджията

30

Колю мамата

преди 3 години

Аз с вирус не съм видял и не виждам,значи го няма.А другите сигур сънуват вир.На ме ли да вярвам ил на тях а

29

kak li?

преди 3 години

Като спрем да правим тестове и скрием новините - още утре и ние сме се излекували!

28

Българ

преди 3 години

Кво спорите не знам.Черна Гора си зависи изцяло от туризма, имат хубава природа и древния Дубровник, остава и да не са се излекували.Малък народ, с много малка територия ( дори по малка от на макетата ) но имат хубава природа и уникални планини.До колкото за тестовете, аз ако съм шеф, колкото си искам толкова и ще пускам, зависи от политическата обстановка.....хахахах

27

Анонимен

преди 3 години

Явно няма такъв вирос..

26

Чалгарин дудаев

преди 3 години

ПОСТИГНА ГО ЩОТО СЕ ОЗЬБИ НА СЬРБИТЕ

25

Факт

преди 3 години

25% си е 25% независими дали е от 100000, един милион или от 100 човека и няма държава с над 25% заразени. В Сан Марино са най-много - малко под 2% са заразените. Може би става дума за 25 заразени на 100000 души население.

24

Факт

преди 3 години

Цитат: ...завръщалите се от чужбина са били поставяни под карантина в специални лагери, където мерките са били много стриктни.#Това е единствената смислена мярка, която в България така и не я въведоха и затова имаме 2477 заразени и 134 починали, а не примерно 20 заразени и нито един починал.

23

Ром"с

преди 3 години

С 16 000 теста и със знанието ,че няма откъде да получи нио един цент и само на себе си разчита ,а не като нас на ЕС с 15 милирада !Ето резултата е налице.

22

Анонимен

преди 3 години

До 20.Какви мерки взема щама. Освен маски маски. Летущата бяха с отворени крака и вкарваха вируса

21

граматик

преди 3 години

Посланичката Меглена ли е или Магдалена?

20

Анонимен

преди 3 години

***.оти, затворили всички, върнали се от чужбина, в лагери. Което означава, че ако си бил здрав ще се окажеш затворен със заразени и ще лепнеш и ти вируса.

19

гражданин

преди 3 години

До истукан.Това го пишеш за не знам кой си път. Айде бе, тарикат, *** в някое ковид отделение и се прегърни с болните и после целувай родителите си.

18

изнервен

преди 3 години

До 18. Глу.пости си написал. Взели са строги мерки, подобни на нашите и срещу които такива като теб сигурно са мрънкали. Освен това са само 600 000 население и е логично да е много по-лесно. Колкото до фалита на държавата, нито тук се е случило, нито знаеш там какво става. Просто си плюеш като типичен долен ***.

17

РусенецЪ

преди 3 години

Монтенегро е държавата в коята АЗ ЩЕ ЖИВЕЯ! Още малко време да си оправя простите имоти и ще имам апартамент до плажа и къщичка в планината на 30 минути път!

16

Анонимен

преди 3 години

Как. Взеха и приложиха най важните и работещи мерки. Не си фалираха държавата. Нямат щаб с хирурзи като нас

15

25%

преди 3 години

Абе какви 25% на 1000000 = 25 000 души.Ало редакторът - правилно е 25 заразени на 100 000 души. Математика за 5-ти клас.

14

Истукан

преди 3 години

То и в България няма коронавирус, но още лъжат, че има заразени и починали. Това не се знае докога ще лъжат, сигурно докато ги свалят от власт. Надали ще махнат мерките тази година.

13

Иван

преди 3 години

Постигна го лесно - спряха да тестват.