44

777-777-7777

преди 3 години

До До до 7Много лъжещ си ! Ти изобщо бил ли си в САЩ?!

43

Анонимен

преди 3 години

Страната на неограничените възножности!Може неограничено да бъдеш цензуриран!Евалата!

42

Малоумен дядка е тоз

преди 3 години

На снимката изглежда като пийнал белина. Дано всички поддръжници на патологичня лъжец последват съвета му и пият дезинфектанти и хапчета против малария . Така света ще стане едно по приятно място.

41

Анонимен

преди 3 години

"Ако Тръмп спре фейсбук, инстаграм и туитер ще го призная за Велик"Дори Мелания не може да спре...хи хи.

40

Анонимен

преди 3 години

Още след края на изборите започнаха цирковете против Тръмп. Помня как някакви странни /така ще ги нарека/ хорица врещяха и се гърчеха на улицата. От тогава не са спирали със сценките. Това, което се вижда с просто око е, че той не е безгрешен, но доста забави или спря устремите на демократите за прокарване на сила на всякакви нови ценности и култури. Холивуд също първи скочиха, но и дума не чухме от тях, за това как всеки филм вече е задължен да вкара цветнокож актьор или с неизвестен пол.

39

АНДР

преди 3 години

Тръмп има за цел да *** щатите във "Американска Народно Демократична Република". Нали е фен на онова прасенце ким! Стъпка по стъпка се приближава към комунизма!

38

:)

преди 3 години

Демократично е да правиш това, което ти казвам аз :)

37

Анонимен

преди 3 години

Социалните мрежи станаха чудесна форма на пропаганда. Започнаха да се месят и в личното ви мнение. Ако напишете нещо пред собствените си приятели /не в група/ те ще се намесят и ще ви цензурират. Те решават какво можете да кажете и какво не. Иначе много ценят всякаква лична информация за вас. Колкото може повече!

36

ЧСР

преди 3 години

Браво Тръмп! Браво републиканци! Социалните мрежи са промивка на мозъка и затъпяване на народите! Чиста и свята република!!!

35

Нефтът

преди 3 години

скоро ще свърши, а заедно с него и американското надмощие.

34

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше!

33

Пешо

преди 3 години

До До 21Веднъж за винаги целият свят трябва да разбере едно- лицемерните приказки за демокрация ,общ евроатлантически дом,хуманизъмм европейски ценности и т.н. са само приказки за балъците ,а реалността се нарича ИНТЕРЕС И ПАРИ .Ако американците не водят войни за нефта на другите страни ,то вече да са Фалирали,но и това ще дойде.

32

Следващия, моля.

преди 3 години

Няма втори мандат. А той така наивно си вярваше, че ще спечели отново.

31

Анонимен

преди 3 години

Само така! Да се счупят всички огледала, които го показват грозен! Щом огледалата го отразяват грозен, него - перфектния, значи са криви. На приятеля си Ким ли подражава?

30

Професор Тюхчеф

преди 3 години

Същото като у нас, ако някой реши да каже нещо против хунтата и влиза в дневната сводка като нещастен случай

29

Анонимен

преди 3 години

Нарциса Нръмп не издържа вече на подигравките и критиките към него в социалните мрежи.

28

Анонимен

преди 3 години

До До6Стай си в България. Изпускай се коркото си искаш. Няма да направи на никой впечатление. Трепете се по улиците, богаташчетата леко надрусани са правят кавото си искат, слугувайте за 1000 лв. и не ги мисли пропадналите американци. Хайде закривай САЩ и се радвай на рая у дома. Стига сте гледали най-пропадналата държава в света. За какво ви е и Америка, Великобритания, Канада, Австралия. Гадно е там, имяте си най-добрата държава за живеене. Успех и бъди здрав.

27

Хах

преди 3 години

Този на снимката е копие на жабока Кърмит :) :) :).

26

До 21

преди 3 години

Прав си , страната с най-много затворници са , защото затворите там са печеливш бизнес. Те са частни , имат интерес да са пълни . Гледах предаване, което показва цели семейства са в затвора , някои хора са обречени да прекарат живота си там само заради бизнеса на някого. Има престъпници , които си заслужават затвора, разбира се, но и много хора с малки провинения са вътре. Всичко е бизнес в Щатите, даже и църквите и затворите . Единственото, което е важно там е пари.. пари.. пари..

25

Бау

преди 3 години

Осъзнавате, че дядото ползва "лошите медии" всеки ден, нали ? :D