82

erikcho

преди 3 години

От Теб зависи Успеха да ти е Приятел, uspeshen

81

Анонимен

преди 3 години

До PenА ако това беше баща ти, това ли щеше да кажеш?

80

Анонимен

преди 3 години

До ПромоутърПроглуши ни вече, едно и също навсякъде. Като си решил концерти да правиш - погрижи се да е безопасно. Защо си мислиш, че някой в тая държава е длъжен да ти помага, без да плащаш? ,Ако не можеш да се справиш - отмени концерта, папагал наперен.

79

Анонимен

преди 3 години

От какво е умрял ***?

78

Pen

преди 3 години

Малиии , ето че и младите умират от вируса.Човека само на 75 години.Та той е в разцвета на силите си и може би има само 3-4 заболявания...... Много е опасен вируса *** и ***.

77

Сезонна вирусология

преди 3 години

Сега е ясно - ходенето на море не крие(почти!) рискове !!! Очаквайте декември подобни призиви и за ски_курортите :-) :-) А дали е така???!! Банско forever .....

76

ха-ха

преди 3 години

Стига с тая манипулация! Падат ли забрани и ограничения? Падат! Значи всичко е ОК, ако е не е що всичко се отваря, а????? Както вика, съвсем правилно един по-долу, маски веднага долу!

75

сс

преди 3 години

Долу маските веднага!

74

икономист

преди 3 години

До Анонимен 74Така и не ми отговори на въпроса, ако това беше твоята майка или твоят баща, щеше ли да мислиш по същия начин, без значение на каква възраст са те? Или израснал в дом и нямаш роднини?

73

Анонимен

преди 3 години

Колко са изследваните ,бе...

72

Анонимен

преди 3 години

Стига драми, стига преекспониране на един грип! Очаквам тоя набеден за професор плешивец да обвини коронавируса и за това, че вече не му става.

71

Анонимен

преди 3 години

До икономистКъде видя разсъждения? Това са цифрите. Иначе ни навираха в лицата и смъртта на една 90 годишна жена - и тя жертва на коронавирус, смях!

70

Анонимен

преди 3 години

До икономистНяма никаква ирония, сума познати си отидоха на по 45-50 години, кой от инфаркти, кой от друго, тука ред сълзи ред сополи за това, че починал човек на 75 години.Айде стига крокодилски сълзи, драми и истерии. Повече народ е умрял от постоянния тормоз и заплахи, а не от вируса.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Дебилните гербаджийски стей-хоумовци се опитват да ни убедят, че живеем добре, а всъщност затриха възрастните хора с пенсии по 100 лева. Срамота е такива продажници и *** като теб да коментират кой колко щял да живее.

68

икономист

преди 3 години

До Анонимен 67Ами ако това беше твой роднина, дали щеше да разсъждаваш така? Намирам иронията ти за прекалено неуместна в случая. Ключовият въпрос, е дали се създава клетъчен имунитет и колко траен е той? Защото ако вирусът се задържи дълго време в природата, това може да означава, че след две години, дори да сме преболедували, клетките може вече да не пазят спомен за вируса.

67

Анонимен

преди 3 години

Един ден да живее повече човек пак е добре, как така вие соцтролове ще определяте кой да живее и колко.

66

Анонимен

преди 3 години

Ако вируса остане сред нас постоянно с маски ли ще ходим? Съмнявам се че починалите уж от коронавируса са починали от него а не от страничните ефекти на лекарството което СЗО каза да не се ползва вече.

65

Анонимен

преди 3 години

71 години е средната продължителност на живота на мъжете в България. Колко се очаква да живее човек с няколко придружаващи заболявания?!Всеки да си направи сметката дали не ни манипулират.Ежедневно зомбиране и психясване по всички медии.

64

Анонимен

преди 3 години

Жестока, нелепа и ненавременна смърт, едва на на 75 години, в разцвета на силите си :(((Щял е да живее няколко пъти по 77....

63

Анонимен

преди 3 години

Въпреки неадекватните мерки на правителството, ние в България засега се отървахме леко. В последните дни в Европа най-зле са Швеция по брой починали за деня на човек от населението. Ако имахме тяхната смъртност от последните дни, всеки ден в България щяха да умират по 65-70 човека. По новозаразени за един ден сега Беларус е начело на класацията.