31

албена цъфти

преди 3 години

До БългарНо на житницата Добруджа реколтата гори! Яжте ми го.....

30

erikcho

преди 3 години

От Теб зависи Успеха да ти е Приятел,uspeshen

29

Анонимен

преди 3 години

Пандмията може да е несъществуваща, но заплахите са съществуващи!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако някой им стъпи докато настояват за безмислени "мерки" срещу несъществуваща пандемия, сам ще си е виновен. Нека да им падне потока до 25% от миналата година пък да видим още ли ще се правят на важни загрижени и строги .. ДГД с тия маски дистанции и темподобни измишльотини които се опитват да ни налагат като "новото нормално" .. ФО

27

ПроСоТо

преди 3 години

ааа!..."ааа..нално",тоже запретена дума?! А е МЕДИЦИНСКИ термин!!!Че вие забранихте половината думи в езика ни,бре майни!!!!

26

ПроСоТо

преди 3 години

гуд!Да въведат и "Двама под чаршаф","Без цигари в креватя"..И "Само с презервативи!".."Орално-категорично НЕ!".."***..по плажовете на Туркие,може".."Харесвам Мерседес!..гоу гоу,гърл!"...

25

Българ

преди 3 години

До МенАлбена е един от малкото курорти неопитнен ( поне преди 4 г. ) от безумието на мутрите за бързи пари.Чистота, природа, редовна западна клиентела именно заради това ( мутрите да четат ), не заради наркомани, пияндета от Запада, както и руските алкохолици.

24

Мен

преди 3 години

До говедаТи освен по клоакоморието някъде другаде ходил ли си? Албена е курорт замръзнал в миналия век. Да по добре е от останалите чермоморски курорти но до там. Цени на европейско ниво, но не предлагащ такова.

23

До мрънкачите

преди 3 години

В Турция, ако искаш питие на плажа, да си го вземеш отиваш с маска и ръкавици, що не ревете и мърморите, а мрънкачи?

22

Анонимен

преди 3 години

Най-готина е почивката, когато си забият чадъра до теб и запалят накакъв качак, без да ги интересува на обществено място къде им отива дима от цигарите. И за капак започват да крещят по мобилния телфон, все едно не ползват телефона, а искат направо да ги чуят в Петрич, или Видин например. И, ако им направиш забележка ще разбереш, че си на обществено място и само те имат права. Изтупания пясък от плажните им кърпи върху главата ти се смята за екстра.

21

говеда

преди 3 години

Албена перфектен курорт, не презастроено, чисто , свети, тревата подстригана, пясъка уникален..Златните също..светииии.. ама всички викат ама в Гърция какво е...какво е в Гърция бе папул,..къде ходи ти в Гърция в едно забутано селце със едно заведение със 5 старчока дето играят табла..я *** в някой истински курорт в Гърция да видиш евтино!!!!

20

Munchen_DE

преди 3 години

Тези мерки не са лоши като се замисля. Все пак отивам на почивка, правилно е да има повече пространство, тишина и да не ми пушат наоколо, все пак искам да дишам чист въздух!

19

Путко

преди 3 години

До Анонимен Ти можеш ли да четеш. Освен ако не от семейството.Но Ти явно си Индианец.

18

Анонимен

преди 3 години

Е по двама?! Те по принцип по колко седят под един чадър той си е за двама. Или са като индийци във влак

17

Анонимен

преди 3 години

Щом турците не дават да се пуши ще ходя в Гърция!Нема да се крия като ученик аз!!!!

16

бай Ламби

преди 3 години

До Анонименабе тя задачката е за *** а не с повишена трудност.Казано е по двама освен ако не са от едно семейство,тъй че набутвайте се и тримата под чадъра спокойно.

15

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ако сме аз, жена ми и бебе - кой ще седи сам на чадър? Задачка с повишена трудност.

14

До 15

преди 3 години

И Всички да сме си по местата че увиа платя 10-30 лв за такса стол :)))))))))))

13

Gogo

преди 3 години

Всеки ден ни се напомния колко е зле във Гърция и колко е добре във БГ.БГ:Отивам на плажа със двете деца и жената във жегата натоварен като магаре и само като си остава кърпата на шезлонга се чува на секундата 4 шезлонга по 10лв и два чадъра по 5Господине. а сме само за седмица на море. Много сме далече българите.....

12

Митьо хотелиер

преди 3 години

Да подкрепим родното и бизнеса. Заповядайте в Созопол. Морето е чисто а цените символични. Имаме хубава храна отбрано меню и напитки. Ша ви обслужват квалифициран и мутивиран персонал. Като наши гости ще се чувствате като част от наще семейства. Заповядайте.