23

до BREN

преди 4 години

като не можеш да смяташ - вземи си калкулатор и пак пробвай.

22

Анонимен

преди 4 години

До BREHЯ пак го сметни. Или важното беше да пробуташ политическия коментар.

21

BREH

преди 4 години

28 тона злато по 50 евра грама са 1,4 милиона евро. Тия май за КТБ, Божков и сие заграбвания в България не са чували!

20

пияница мистик

преди 4 години

"Твърди се, че в съкровището има и депозити от Райхсбанк в тогавашния германски град Бреслау, както и ценности от заможни семейства, които ги предават на войниците на SS в района, за да не попаднат в ръцете на Червената армия."------Само това изречение показва кои са били истинските мародери и от кой нормалните хората са се страхували. От Червената чума, разбира се

19

Гларус

преди 4 години

В Полша има много полякини, за злато - не се знае.

18

Бъркаш, 100яне

преди 4 години

И зелен хайвер има, и истински карти. Преди 40 години ми показаха фабрично опакован зелен хайвер от някаква риба в Средиземно море, май живеела край бреговете на Мароко. Разбира се, най-вероятно беше оцветен заради майтапа. А за картите могат да свидетелстват от отвъдното видните социманяри Людмила Живкова и Пенчо Кубадински - техните банди на държавна служба едва не се изпозастреляха при опит едновременно да изкопаят хайдушко съкровище, след като някой им пробутал "истинска" карта за гавра.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете за джипиес терораЕжедневно се склоняват хората Да убиват и палят България ще запее свойта зла песен

16

Бай 100ян

преди 4 години

Истинска карта на съкровище е като зеления хайвер. Всички са чували за него но никой не го е виждал .

15

Ангел

преди 4 години

Дори и да е имало 28 тона злато вече няма и грам .Масоните от ложата са го изкопали макс година след края на войната .Освен това тея карти за съкровища ги има само по филмите. Кой нормален ще знае къде има съкровище и ще направи карта друг да го вземе .Това само по себе си звучи абсурдно !!!

14

Анонимен

преди 4 години

Правителството им сега ще изкопа подземен паркинг безплатно, на собствениците на замъка.

13

Вместо ..

преди 4 години

... дневници е трябвало просто да си направят един Комунистически режим и съвсем законно да откраднат златото на всички "освободени" държави.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако има някакво злато, може да е на някой германски граф, цар, който пред 500-800 години, е ходил в Близкия Изток( Турция, Сирия,) да трепе Ислямисти- араби, турци и сирийци, та им е взел златото.

11

Анонимен

преди 4 години

Каква е тая ИЗМИСЛИЦА- нацистко злато ??? Германците, след като губят Първата Световна война, губят всичките си колонии в Азия и Африка и отделно, трябва да плащат Милиарди долари на победителите..ТО и затуй и тая партия- нацисти правят Втората Световна воойна, за д си върнат загубеното, но отново губят.А Полша е направена, след като Германия взима земи от Русия в средата на Първата Свет война. И накрая, когато Германия губи войната, Великобритания и Франция взимат тези земи и правят Полша..

10

Има ли

преди 4 години

500 Тона Злато на БГ К0мунистите във Фондация Конрад Аденауер както пише на много места в Интернет?!

9

Анонимен

преди 4 години

Бивши шпиони разказваха,че в събарянето на страните от източна Европа, са участвали и нацисти(нацистки престъпници) от ВСВ,включително и от нацисткото Гестапо и шефа на Гестапо,даже Горбачов е служил на нацистите,но като дребна риба,обирал е храната на хората в СССР през най-големия глад и ги доставял на немците,оставяйки сънародниците си да умират от глад.

8

Анонимен

преди 4 години

Приказка за лека нощ... като Сънчо :)))

7

Не е в дупки

преди 4 години

Почти всички ценности, награбени от нацистите, отдавна са в недостъпни частни колекции и на сигурни местенца като "Женевското хранилище", което швейцарските закони доскоро бранеха като вълчица малките си. Там по най-скромни оценки се пазеха произведения на изкуството, антики и други хубавини за поне 100 милиарда долара. Вече не е точно така, особено след разобличителните "Панамски досиета".Аман от историйки като в евтини трилърчета. Всичко е доста по-пошло, грозно и цинично.

6

ужасна загуба..

преди 4 години

Може би има,може би вече са го изкопали.Изобщо тия от СС особено някои определени офицери са имали информация за много интересни неща.Например антигравитационен двигател който не ползва горене/окисление при работа. Нещата са били сериозни защото има тестова площадка за която са го връзвали с вериги или стоманени въжета защото буквално се е носил във въздухът.След това застрелват всички и изгарят всички документи.Но площадката за тестове приличаща на Стоунхендж е там заедно с няколко документа..

5

Анонимен

преди 4 години

"Но Фурманяк можел да публикува подробности за него едва миналата година, когато всички хора, свързани с написаното вътре, починали."..........,т.е.,когато няма свидетел,който да каже истината и бас ловя,че това е някаква измама1В документален филма пък бяха казали,че злато се е съхранявало в пещера,убили постовите немски войници и американците взели златотоДруги пък приятели на бивши нацисти,разказваха как избягалите нацисти съвсем спокойно си харчели награбеното в северна и южна Америка

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Хитлер да...падне от власт при толкоз иманета в...наличност,закопани тук...там?Явно не се е...изучил достатъчно,защото преди да стане райхсканцлер,не се е...школувал кат ГЛАВСЕК на МВР и кмет на София.