31

ББ

преди 3 години

...да умираме достойно..

30

ББ

преди 3 години

САЩ винаги са били символа на Свободата на човешките същества,в 21 век в ЕС човешките същества населяващи източна европа са роби...да,да Роби в икономиките на богатите Западноевропейци,назначиха мафиоти и диктатори в политиката и ги финансират за да задържат властта си...в 21 век в ЕС цари фашизма,хора живеят и работят при нечовешки условия...режим финансиран с парите и труда на робите...и Свободна Америка го приема...хората не са слепи,Справедлив Свят в които да живеем достойно...

29

ББ

преди 3 години

и докога ще си затваряте очите за негласният съюза между ЕС,Китай и Русия,САЩ остава единственият борец за свободата на Народите,мафиоти и дребни диктатори се опитват да откупят правото си на мародерстване,подкрепят управляващите ЕС,купуват самолети от Вас,строят руски енергийни проекти,лъжат всички ви,цената я плаща Народа ни,мафиоти които трябваше да са в затворите ви ви манипулират и ограбват и убиват свободни и добри човешки същества,и го допускате,отглеждате и храните врагове на Свободата

28

Анонимен

преди 3 години

А докога ще има завод в Шанхай на Intel?

27

Е това е дилема

преди 3 години

Е, че ако ги спре къде ще си публикува мъдрите мисли и указания? Не се връзва

26

Баце

преди 3 години

Нервен е, щото си няма *** да му пеят "гулю гулю гулю"...И някоя като Севда да му прави Фейсбука...

25

Анонимен

преди 3 години

Откачалник. От ден на ден започва да почернява за разлика от Бараката.

24

Анонимен

преди 3 години

", без да представи никакви доказателства, в няколко ранни поста в Тwitter повтори своите обвинения в политическо пристрастие към такива технологични платформи"Ааххаха, какви доказателства?! Това всеки го знае!

23

Крив е

преди 3 години

До ПРАВ Е !Всичко много добре сте написали, само дето не сте се научили, че в българския език няма окончание на Й в множествено число. ФондациИ.....фалшификациИ и т.н. Ако става дума обаче за КонфуциЙ, литий, калий и други подобни, то там има "Й", но тези думи са в ед.ч.!

22

Анонимен

преди 3 години

До ПРАВ Е !Ми те машините са техни,дали може да се фалшифицира чрез писма или машини,все тая,пак ще се фалшифицира!

21

Драган

преди 3 години

Много добре ще направи. Една позната ми показа, че има над 600 покани във фб, и се хвали с това. Нека видим колко покани ще има без фб и без разврат !

20

Анонимен

преди 3 години

О, колко демократично!?

19

Твитерко

преди 3 години

Явно за Туитър настават тежки времена . Или трябва да слушкат Русия перчем или да затварят кепенците. Няма по-отмъстителен и гневен човек от малоумниия гл0пак. Защото обикновенно говори глуп0сти, които нито може да докаже , нито да ги обясни защо ги казва .А такъв , който е на висок пост , направо е опасен за здравето. Скоро Туитър ще пият доброволно Белина и ще я хвалят колко е полезна а бат Дончо ще си пише каквото му дойде на мозъчната клетка и никой няма да смее да му се противопоставя.

18

Анонимен

преди 3 години

Див чалгар...

17

ПРАВ Е !

преди 3 години

краино времне е контролираните от юдо-масонките фондаций фабрики за лъжи да бъдат спрени !!!юдо-масоните искат да се гласува по пощата Тръмп каза че това ще доведе до масови фалшификаций на вота и евреите го обявиха за лъжец ето за това става дума !!!вие искате ли да гласувате по пощата !?щото евреите точно това се опитват да направят !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Този що не си пое белината...

15

Аз, Тръмпоний

преди 3 години

До сега мислех , че само думите на диктатора не трябва да бъдат подлагани на съмнение . Например Диктатора Ким , казва че е ходил на слънцето и всички в С.Корея задължително му се възхищават и го поздравяват за смелата постъпка . Или Диктатора Джудже казва че всички в Раша са добре и са щастливи и всички пляскат с ръце и веят с червените знаменца .....Изглежда Тръмп също е диктатор. Велик Диктатор. Думите му са истина . ИзБелени и дезифекцирани . И който се съмнява е конспиратор и враг.

14

Анонимен

преди 3 години

То тея социални мрежи промват мозъците на хората .Естественно че са вредни но са създадедени за следене и затова ги държите .Кой кво ял кой кво пил къде ходил кво правил ?Все пак ви помагат да слдите хората пък и са американки .Мога да са фана на бас че няма да ги забрани .То и да иска не може .

13

Анонимен

преди 3 години

До ДодоНе си написал нищо за Бил Гейтс първо и второ какво е това Ковид-19.

12

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо негодува срещу същото ли, което десетилетия наред Пиндостан с помощта на соцмрежите прави в други страни?