32

Не бива

преди 3 години

А кой ще охранява маковите полета?Напуснат ли американците,талибаните ще унищожат поминъка на хората и ще настъпи повсеместен глад.

31

Анонимен

преди 3 години

Този що не си пие белината...

30

wild horse

преди 3 години

Не сме виждали САЩ някъде да влязат и после да излязат. Настаняват се трайно под всякакви форми. Всички тези партенки са прах в очите....

29

Анонимен

преди 3 години

"Ние нямаме представа какво става в Афганистан.Не знаем какво правим там."-------------------------------------И това е голяма, опашата, пиндостанска лъжа като хиляди други. Кой построи в Афганистан огромна, подземна, военна база, за която казват, че е непотъващият пиндостански самолетоносач в центъра на Азия? Територията на Афганистан е с неоценимо глобално значение за световната хегемония на Пиндостан и той никога доброволно няма да я напусне. ИМХО

28

Анонимен

преди 3 години

В Ю. Корея и Тайван има нужда от тях.

27

ЗАпасняка

преди 3 години

След 18 години американско присъствие,резултатите са КОМИЧНИ. ТАЛИБАНИТЕ СИ ВЛАСТВАТ както са си властвали и преди ... продукцията на маковите им полета си пътува към Европа и Азия както си е от векове.Народа живее,оцелява и умира в мизерия както си е било винаги.Според Вашингтон Пост и доклада на Сената -2300 убити ... 20 589 ранени ... близо 1 трилион долара разходи. "Ние нямаме представа какво става в Афганистан.Не знаем какво правим там." Дъглас Люит.Правителствен експерт.2015г.

26

Хм...

преди 3 години

Стиска ли им да си заминат? Може ли америка да живее без войни?

25

Анонимен

преди 3 години

В превод; Изберете ме пак, пък а пък аз ще върна войниците.Ще му се, ама няма го убоде то теле.

24

nina

преди 3 години

Приберете си ги, неуважаеми Тръмп ВСИЧКИТЕ военни, от ЦЯЛ СВЯТ! Така, може би, ще се установи мир на земята!

23

Анонимен

преди 3 години

До ХероинНе обръщай нещата на 180 градуса. По време на управлението на талибаните полощта на маковите плантации беше сведена до минимум и се разрастна веднага след като пиндостанците нападнаха Афганистан в отговор за кулите-близнаци.

22

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, щели да решат, когато искали...Те да внимават да не стане да им помогнат с камъни да решат, кога искат.Следиш ли ми мисълта?

21

Хероин

преди 3 години

Талибаните вече могат да си пазят маковите плантации и сами.

20

Анонимен

преди 3 години

В никакъв случай!!! Соломон Паси отново ще се плаче! Братята афганци, иракчани и др. пращаха молби към НАТО да въдворяват мир и демокрация по земи на хиляди километри, далеч от България.

19

Анонимен

преди 3 години

Какви постижения, какви позиции бе?Само кръв и терор и хиляди избити и цивилни и нeгpa от алабама.Позиции бълнува празната кpaтуна.А постиженията на Тръмп почват да дават плодове.Най добрият производител на чипове в света ще строи новия си завод в щатите.Браво да Тръмп - президент който мисли 8а Америка, а не робува на разни джендъристки ценности.ПП. Тръмп спря полетите от Китай януари, а ек на урсулата чак след като Тръмп спря полетите от шенген.

18

Анонимен

преди 3 години

Дядо трънчо само патакламите му големи.Като извади ряпата, тогава да се перчи.Неговите сме ги слушали, слушали...

17

незнайко

преди 3 години

А КАКВО ПРАВЯТ САЩ ТАМ 19 ГОДИНИ НЕ ПОМНЯ ДА СА ГИ КАНИЛИ С ХЛЯБ И СОЛ КАКТО И В БЪЛГАРИЯ

16

Пич

преди 3 години

Тоя клооун унищожи за 3 години всички усилия на президентите преди него за последните 50 години. Всички позиции, които бяха постигнати с кръв и много труд, сега се разпадат със скоростта на светлината. Пълен паалячо. Все едно утре новия руски резидент (не че могат да изберат нов) да каже - "Еми ние решихме да се изтеглим от Украйна, стига толкова!". Преди се съмнявах, но вече съм сигурен, че оранжевия перчем е избран от Кремъл. Той твърдо си обслужва техните интереси.

15

Анонимен

преди 3 години

Чувам, че щяло да има пародия на победената на 24 юни/юли.

14

MaйMyнaтa

преди 3 години

Найлон Мъск да им е следващия президент, и пак ще им е малко на тия бежанци

13

Анонимен

преди 3 години

Да заявиш, че искаш да изтеглиш всички американски войници от Афганистан, не е като да го направиш. Обещаното три години го чакат. А тук дори няма обещание, а приказки на пазара. Съвсем по друг начин стои въпросът с опита за изстрелване късно тази вечер на ракетата-носител Фалкон с пилотирания от двама астронавти космически кораб Дракон. Пиндостан ще се опита да прекъсне продължилия 9 години позор без собствен пилотиран космически кораб. Дали дългоочакваният старт ще бъде успешен или отложен?