10

1111

преди 3 години

До ДокторПравилно,по разпределение по селата.Да почнат моноспектакли как се дои крава,(само да не я сбъркат с бика),литературни четения в обора с овцете,докато отбиват агнетата.По възрастните от тях,които помнят соцреализма,могат да се впуснат в пърформанси-плевене на чесъна,или събиране на сеното.Само трябва креативност.

9

Доктор

преди 3 години

Държавата може да помогне на артистите на свободна практика като им даде по една лопата, мотика или кирка и ги прати на новостроящите се магистрали, на село , по нивите .... , места бол за работа ! Кой ще ходи да гледа *** изпълнения на бездарници , които са учили актьорско майсторство при соц. артисти ???

8

Анонимен

преди 3 години

Га ядаа кифтяята ни риваа, ся ши ми ривът.

7

И за тези

преди 3 години

Важи: приказката-Щурец и мравка!Много култура,много нещо!Тръгнахме от (Сълзи в очите......И стигнахме до народен,заслужил,активен борец!

6

Анонимен

преди 3 години

Как ще им помогне? Както са се осигурявали така -никак.

5

Предприемач

преди 3 години

Мога да ги взема в моя цех да сгъват ламарина и тръби, да байцват, фрезовата и струговат. Ама съм чувал, че са много мързеливи и това да работиш нормална работа за тях било срам и позор.

4

Анонимен

преди 3 години

При положение, че си избрал професия на свободна практика никой не е длъжен да ти помага особено пък държавата. И аз съм на свободна практика, но сам си търся работа и различни опции за приходи. Не съм тръгнал да се вайкам или да чакам на някой!

3

Анонимен

преди 3 години

Ами да си намерят истинска работа например...

2

Анонимен

преди 3 години

Да излезем на балконите и да изпеем нещо...

1

ШибиРиби

преди 3 години

Най добрата помощ е да им купи мотики да създават култура. Царевица цвекло арпаджик...