39

Бе

преди 3 години

Който каквото търси, това си намира !

38

Ватник космонавт

преди 3 години

до ИСТИНАТА Като супер дуперр запознат с Космическата мощ на Пентагона я обясни на нас невежите.Щото всички си мислим че НАСА от 25 години ползва Роскосмос за да лети в Космоса и от десетилетия изпраща само 30-40см. роботчета до Луната и Марс.Мда, утре щели да полетят за Първи път САМИ без чужда помощ до МКС и празненствата и народното веселие не спират вече цяла седмица.

37

ИСТИНАТА

преди 3 години

Комунистически Китай, както всичките останали феодални тиранични режими /примитивна Рус, джихадистки Иран и гладниците от Северна Корея/ притежава конвенционални оръжия и във вече близката космическа война също ще изчезне от картата на света. Само, който не познава военно-космическата мощ на Пентагона може да си представи друг развой на предстоящите световни събития и това обикновено са мечталите за мюсюлманска Евразия...

36

Колю мамата

преди 3 години

ВИРОГЛАВИЯ ВИРОС,ГО ПУСНАХА,АМЕРА,ДА РАЗБУТА ИКИНОМИКАТА НА КИТА,НО КИТА Е ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЗА КРИВИТЕ

35

Анонимен

преди 3 години

До ЧАЙНА ТАУНДобър футбол?А де бяха последното световно първенство?И те кат нас - телевизионни зрители.

34

ЧАЙНА ТАУН

преди 3 години

И добър футбол,имат Китайците,китайките

33

Тонката

преди 3 години

До До 28 ТонкатаКъв си ти бе?:):):):)

32

Анонимен

преди 3 години

До 32На 80-годишните опикаващи се склеротици, всички им изглеждат деца.Нали текезесарче?

31

Анонимен

преди 3 години

Китай ще вземе Сибир, рано или късно

30

До 28 Тонката

преди 3 години

На колко си години ? Все детински коментари излизат от твойта устица ! Слагаш ли си первило ?

29

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоПък вие русофилите си пращате децата в Америка, а не в китай.Що така?

28

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...Тъпотокитайците ще нападат.На север.

27

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Държава с 5000 години...история и градежи,които се виждат от Космоса винаги намира правилния път в своето развитие.Никой не може да спре китайците;ни хамериканците,ни...извънземните.До 20 години ще имат обитаема база на Луната,а до 30-сет,ще са стъпили и на Марс.Бай Дончо колкото...оправи корейците,толкоз ще накриви и...капата и на китайците.

26

Тонката

преди 3 години

до 26 Китай пусна Короната да пробва терена,Дончо като пусне бомбите нито Корона нито терен ше остане:):):):)

25

izh

преди 3 години

Китай започна масово преструкториране на икономиката. Театъра разигран с коронавируса беше просто тест как светът, т. е. китайските клиенти, ще реагират при по екстремни условия и докъде може да се притисне. Тестът мина почти без пари. Няколко хиляди от по ниско тарифния персонал бяха пожертвани, но хора - бол. Сега е ред на изводите. Първите симптоми вече са налице. По ниско печелившите масовки - отиват в Индия, Пакистан и Африка. Скъпите в Китай. Нещо обаче залъкът е доста голям

24

Анонимен

преди 3 години

Китай пусна Короната да пробва терена в далечния изток, а Путин се направи на "невидим".При втората вълна мумиите може да станат две.

23

Анонимен

преди 3 години

Кой се готви за война???? Комунагите

22

Тонката

преди 3 години

Китай са толкова технически напреднала нация,че подобно на Руснаците един истински автомобил не могат да си направят от 100 години:):):):)Виж Японците например имат добри машини,не като Немските,но все пак добри:):):)Китай прават некви ментета къде може да си купи само социално слаб:):):):)Не е добър животът на човек изхранващ се предимно с плъхове,прилепи и ориз:):):):)Познавам Китайци от Илиянци,не искат и да чуят за връщане:):):)А тук е България,глад,мизерия бедност заради ГЕРБ:):):):)

21

барни ръбъл

преди 3 години

кита. е фактор на планетата,не моат я барна кравите да мируват,да няма китайски кютек

20

Анонимен

преди 3 години

До 11Най-слабите войници в историята се водят италианците. Не само, че нямат спечелена битка, но са губили война от Етопия :) През Втората световна война, ериопците размазват италианците, яздейки само камили срещу италианските тежко въоръжени войски на Мусолини, подкрепени с танкове и артилерия.