44

Кво ли правя тука

преди 3 години

Като гледам каква задушевна кръчмарска компания се е събрала в тоя форум май все от познати ... Ай наздраве де!Аз не пия та ще си спестя мнението по статията

43

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовАдрианчо? Варгчо?? Не си ти когато *** не в теб!

42

Bad Company

преди 3 години

Господа, предлагам ви да се включим в една дълбоко благородна кауза и да разгромим юдео-масоните, родшилдовците и вся остальная ***. Да съберем парички за сругаря от пост 30 и да го изпратим в Русия да организира преврат и да свали другаря Путин -ротшилдовската марионетка.:)) Време е здравите сили да се обединим другари!! :)) Най -после се роди българския Че Гевара , готов да свали диктатора-капиталист Путин! Венсеремос!! :))))))

41

Анонимен

преди 3 години

Като пишеш за ***, май визираш себе си моди...Написах-лично мнение!Блоквайте по навик.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40На мен пък брокерчетата ми разправяха, че да живееш на някой таван под наем е къде-къде по-добра оферта.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Разбрах. Не си русофил но ти плащат в рубли за тролене:)

38

Анонимен

преди 3 години

Ти си ходи в Русия!Не съм русофил, нито друг - фил.Това е свободно лично мнение.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Заминавай за Русия! Там всичко е ок. Апокалипсис няма да има!:)

36

Анонимен

преди 3 години

Лидерите на ЕС правят всичко възможно да сринат и фалират Евроикономиката.Досега вече да я бяха съвзели като Китай.Чака ни апокалипсис.

35

Анонимен

преди 3 години

До Руснаците ще свалятАнтоанчо?? Не прекалявай с боярищника толкова рано, ще ослепееш бре!":)

34

Руснаците ще свалят

преди 3 години

До Bad CompanyПутиназ ще се погрижа вашата про-западна хунта и такива като теб да "измрете яко" !!!няма да ви се размине гадовве !!!

33

Тонката

преди 3 години

Под новините за седянката на Мая и Костя рИве,че бил безработен,гладен и нямал пари,а под новините за Летните почивки рИве,че не иска тук на нашето Черноморие,а щял да ходи да си прави кефа в Гърция,Франция,Хърватия или Италия:):):):)Стари партизански номера:):):):)

32

АНТИ

преди 3 години

До О-ДА !Оцелелите българи тук, ще станат слуги на новите господари ционисти.Но по-напред, може да станат малцинство ...

31

Bad Company

преди 3 години

До да и за Путин съдРазбрах те!! Ти си българския Че !! Кога ще отидеш в Русия да организираш свалянето на Путин-марионетката на Ротшилд?? Ако нямаш пари за билети ще ти помогна!:) Венесеремос!!:)

30

да и за Путин съд

преди 3 години

До Анонименна Путин също му ллъсна заддника - всички разбраха че е марионетка на Ротшилдслед карантината и пенсионната реформа Руснаците мразят Путин не по-малко отколкото Българите мразим *** и про-западната му хунта

29

О-ДА !

преди 3 години

До Bad Company"Борисов, Мутафчийски и Щаба /евала им/ се справиха"справиха се - изпълниха юдо-масонската заповед да УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ !!!

28

Анонимен

преди 3 години

До НАРОДЕН СЪДДа , съд!! И за Путин, че и той въведе карантина и още я има!! Нали?

27

Bad Company

преди 3 години

Радев, Нинова и Решетников потриваха ръце и чакаха в България да настъпи някакъв колапс. Тролската им машина беше активирана на макс да всява смут, хаос и недоверие. За тяхна зла участ Борисов, Мутафчийски и Щаба /евала им/ се справиха перфектно. А троловете руски нека си реват тука..........това ще им остане.

26

НАРОДЕН СЪД

преди 3 години

за тези които направиха карантината !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОЛО ПРО-ЗАПАДНАТА ХУНТА НА *** !!!

25

до 22

преди 3 години

Данните са за България осреднено. В София средната заплата отдавна е към 2000лв.. Да не говорим, че цифрите са доста по-високи заради заплатите в плик. Реално в прованса прибират по 1500лв., а в София- 2500 и до един по документи на минимална. Говорим за нискоквалифициран труд. Квалифицираните хора отдавна получават сериозни заплати доста над прага.