19

Тонката

преди 3 години

И пак ще дойдат при нас в ГЕРБ)))?????

18

Solar Power

преди 3 години

Според мен да направят запор на Левски и Гешев да гешефти всичко :)

17

Щирлиц

преди 3 години

Сбогом,"ЛЕВСКИ".Ще те помним с добро.

16

До 23

преди 3 години

Ами да ги беше изпълнил.Но той обикаляше като глуха *** и си търсеше обицата.С това се помни от световното.

15

спор няма

преди 3 години

До Стига глупостиНа световното фрез 1994г ако Сираков изпълняваше всичките фалови и дузпи вместо Х. Стоичков щеше да е нодостигнат голмайстор.

14

Стига глупости

преди 3 години

Сираков беше един приличен футболист за нивото на Левски. Не можа да направи нищо в чужбина. България има само един велик футболист и това е носителят на Златна топка - Христо Стоичков.

13

До Куриоз

преди 3 години

Има ли друг отбор, на който феновете да са виждали рунтавия г-з на собственика?

12

Левскар

преди 3 години

Апостоле прости, приехме турска вяра.

11

КурИоз

преди 3 години

Има ли в света два футболни отбора от едно и също първенство и град с едно и също име и фанелки единият на 68 год. другия с 31 титли и никога до не са играли футбол .по между си.

10

принципи гербови

преди 3 години

Винаги с дпс и само наша прокуратурата.

9

краси

преди 3 години

Наско се заричаше да не стъпва на Герена. Имаше и едни смъквания на *** към същите тези дето сега го боготворят и навиват да поема клуба. Ясно е от къде ще идват парите, Сираков и Ко ще намаже филийката. Поредната схема, според мен и доста нетрайна.

8

наско

преди 3 години

Чудя се къде е по разхлабена карантината... - в Монте Карло или в Лас Вегас...

7

Зозо

преди 3 години

Честит Рамазан-Байрям на сините!!! Шиши черпи баклава и боза :))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 3 години

До ЗапалянкоНали се сещаш, че Наско не водид с николко на нула или на едно.Наско е подставено лице. Той няма пари. Обещали са му да му дадат, ако той е лицето, защото малоumn..те левскаски фенове, не виждат по-далече от носовете си.

5

Анонимен

преди 3 години

Нали акциите бяха на Боко, как така "дават"?О, те се усетиха, че малкото активно мероприятие не мина и вместо да настроят някой срещу Боко само ядосаха хората, които симпатизират на Левски? Хахаха. А наглостта да говорят за това, че тия акции сруват нещо, при положение, че клуба има само дългове .... без коментар. Де факто те докараха клуба до фалит.

4

Анонимен

преди 3 години

До 2Те са им били джиросани тия акции и на тях. Да не мислиш, че някой е тъй си е купил тоя отбор, като струва много пари що си го джиросват наляво и надясно тоя отбор и са затънали в дългове.

3

ОНЗИ

преди 3 години

Този човек, наречен СИРАКОВ, никога не ми е вдъхвал доверие !?!?!?! ЖАЛКО ЗА ТОЗИ ВЕЛИК ОТБОР - бъдещето, което го очаква, е ЛОШО !?!?!?!? Да видим тези милиони какъв сценарий ще предопределят за ФК ЛЕВСКИ !?!?!?!

2

Анонимен

преди 3 години

Посочете ми някой политик,който безвъзмездно ще подари 25 милиона лева собствени пари на когото и да било.

1

Анонимен

преди 3 години

От тук нататък ще е интересно.След като видим от къде ще тръгнат паричните потоци към Левски, ще разберем и кой стои зад Наско Сираков.Но, всички, вече имаме подозрения :)