71

Анонимен

преди 4 години

Как сте експерти?Има ли вирОЗ?

70

Годжи милионера

преди 4 години

Годжи мина от далавери за стотици хиляди покрай лечение на наши хора във ВМА и държавни поръчки за оборудване и ремонти, към далавери за милиони покрай цирковите (ниско соц ниво на плашене, сопа, фуражка, мирен!) си номера. Вие си вервайте, то и на царю вервахте, на бокича, на костов демократа, на плевнелиев добрия, на станишката и други.

69

9300 на ден

преди 4 години

Някой пропуска да каже, че в Бразилия преди короната статистически умират 9300 души на ден. В един мнигомилионен град те спокойни са 500-800 на ден. Очевидно трябва да се погребват. Не мисля, че ако короната изчезне всички ще заживеят по 250 години....Иначе евала на сайтовете, професионални статии, не търсят шок и ужас. Само ми е чудно, защо не снимат в онкологията на ИСУЛ или в тази на Дървеница - там са повече труповете, а и можем да откажем цигарите, като видим някои неща.

68

кво вийдаме на този

преди 4 години

"смразяващ кадър" - 5 бразилски копача копаят дупки приличащи на гробове по средата на нищото - дори път не се вижда как става това:Сорос се изръсва 100$ за 5 копача, закарва ги в дивото и почват да копаят гобище за да се получат тези "смразяващи кадри"*** цущо бълнуваше за купища труповегенерала хомосексуалист сущо ни пожела яко да измремето така се правят юдо-масонски "новини"

67

Кой

преди 4 години

Ще накаже предателите, ако не аз и ти!

66

Анонимен

преди 4 години

Аааа пикът предстои...а в България дойде ли, че вече го чакаме 2 месеца. А тая седмица, а другата, а следващата...не та не. Сега в Бразилия ли го емнахте? Ама Бразилия в момента е анти либерастична нация, не мисля че ще се вържат на врели-некипели

65

Handel

преди 4 години

До ФактГолям майтап - някой се е кръстил "факт", като същевременно няма и найелементарна представа за какво приказва "от коронавируса били умрели..." От коронавируса не е умрял нито един човек никъде по света. Да кажеш че е умрял някои от коронавирус е все едно да кажеш че е умрял от "старост". Защото от "старост" не се умира, но възрастните хора развиват много по-често от младите разни заболявания, и ако развият смъртоносно заболяване - умират. Вследствие на старостта, но не и от "старост".

64

До анонимен 56

преди 4 години

Твърдиш, че Youtube дава достоверна информация относно заразените в Беларус и смяташ, че си адекватен? Аз живея в Беларус и твърдя, че данните които дават не са даблече от истината. Тук е спокойно и живота си върви без никакви изменения и паника.

63

Анонимен

преди 4 години

Къде е оня с "няма такава държава" да види каква държава има, и не само тази от репортажа.

62

Анонимен

преди 4 години

Това е капитализъм.

61

Мхм

преди 4 години

До дядо от селоМай нещо шведите се чудят защо тяхната не "работи".Мангъров к'во казва по въпроса?

60

НКВД

преди 4 години

А в гробовете - убитите за деня в Рио,починалите бездомници и някой и друг алкохолик,бежанец и наркотрафикант опушкан от полицията.И манипулацията е готова.В Бразилия е такава мизерия,че там има нужда от гробове и без никакви вируси да има.В гетата им е АД.Данте ряпа да яде!Ако мислите,че ние сме най-зле,идете поживейте в бразилско гето.Бойково-Нинова БГ ще ви се стори рай!

59

Додо

преди 4 години

"съобщава Bulgaria ON AIR."====================Хммммм.......

58

Троле Евреиски

преди 4 години

До Фактв Ню Йорк които и да умре все за умрял от ковид го пишатбезсрамни юдо-масонки лъжи !!!ето това е пандемията ви !

57

Факт

преди 4 години

Странно е "разсъждение" омаловажаващо смърт по някаква причина, в случая COVID-19, защото починалите по други причини било много повече. По тази "логика", нито една от причините за смъртта не е важна, защото останалите починали са много повече. Например при 108526 починали в България през 2018 година, какво са 600-700 човека починали заради катастрофи? 4866 са починалите през 2018 от болести по дихателната система, главно от пневмония, но това е нищо при над 108000 починали общи в България, нали

56

Не извратен тип

преди 4 години

По толкова бездомници погребват само за ден,да смятам ли другите дето не им стигат парите за нормални погребения ?Това е пропаганда

55

Анонимен

преди 4 години

Редно е като ще ни плашат с такива кадри да питат гробарите по колко гроба са копали преди година и колко сега. Иначе си е чиста пропаганда, манипулация и заблуда.

54

Врач

преди 4 години

Ако пилота беше премиер и тук щяха да се копаят гробове така.

53

Анонимен

преди 4 години

Я колко страшно. Направо умрях от страх. В Бразилия има средно 36 убийства на 100000. Рио е 12 милиона, това са 4300 убийства на година. Колко още умират от болести, катастрофи и наркотици? Нормално е да копат гробове като за последно. Кого пак плашите и манипулирате? В света всяка година умират между 250000 до 500000 от грип. От ковид колко станаха? Аман от манипулации. В Беларус що не мрът бе ? Нали е мн страшен тоя вирус.Славяните в бг са дошли точно от Беларус, има да чакате българина да мре

52

Анонимен

преди 4 години

Бразилия все още е далече от нивата в Европа, но поддържат висок темп на заразяване и смъртност, което при такава голяма държава е страшно. Вчерашните данни за Бразилия, преизчислени през населението им и това на България са все едно в България за ден да има 535 заразени и 23 починали.