41

Тълковен речник

преди 3 години

учени - банда анонимни гладни плъхове на издръжка при юдо-масонските фондаций, занимават се с поръчкови дежинформаций наричани "проучвания" и "изследвания". Дело на учените са и т.н. статистики - тенденциозно представяне на фалшифи или полу-фалшиви данни с цел да се докаже тезата за която юдо-масонките фондаций плащат

40

До сега реваха

преди 3 години

за глобалното затоплянесега за тази несъществуваща пандемия ще се плюнчат всичко това е за да вдигат цените гаддовете !!!

39

Анонимен

преди 3 години

Защо се подигравате с университет Цюрих - няма такова нещо! Има ETH Zürich! Което се води като техническо училище, на което швейцарците много държат да се казва така! По случайност промовирах там! В ранкинга на университетите е на 6. място т.е.в първата десятка - Харвард, МАйТи, Политехника Москва, Бейджин и.т.н. Първите месеци са много смущаващи, защото човек си мисли, че след следването знае нещо. Идете там за да видите, че почти нищо не знаете, като за в началото де!

38

Баи

преди 3 години

Е това е доценти и прифесори от института по механика кьм - бан се произнсят относно вирусна инфекция , добре , че не са взели интервю от доцентите от института по кинематография кьм - витиз. Да кажат нещо и те за развитието на пандемията като експерти

37

Българка

преди 3 години

До БългаринъГеорг Георгиев е доказателство за това, какъв криминален кабал е управляващата клика на Борисов. 25 годишен, беше пуснат с парашут за зам.-външен министър, в нарушаване на всички закони и правила за дипломатическата служба. Което ни напомня за една подобна друга история на нарушаване на правила за назначаване - на другарката Кристалина Георгиева. Явно тези двамата споделят не само фамилно име, но и някакси за заслужили любовта на ционистките елити. Как ли? С обратното на Родолюбие!

36

АЛОУ

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА ВЕЧЕ БЕ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ ГИ ВИДЯХМЕ НА КОГО СЛУЖАТ СТАНАХТЕ СМЕШНИ В ЛЪЖИТЕ СИ И СЕ ОПЛИТАТЕ ВСЕКЕДНЕВНО НЯМА ПО ЗАВИСИМИ ЛЪЖЦИ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ВСИЧКИ МЕДИИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ КОИТО ПРОВЕЖДАТ ГЕНОЦИД НАД НАРОДИТЕ СИ .

35

Анонимен

преди 3 години

"Беларус и Швеция са будители за цялата тази грандиозна измама,обаче света е пълен със ***,познавам млади хора които за два месеца заключиха децата си,други от три месеца не са ходили до магазина" Още една уфца - въпросните държави са едни от лидерите по брой жертви на 1м население. Ти колко хора в швеция познаваш? Щото аз познавам мой приятел там който почина от вируса... аман от квартални разбирачи...

34

Българинъ

преди 3 години

До HГотина е наистина момата, но е вмирисана на гадория, гадже е на младия герберски евродепутат и кандидат ционистка мивка, с меко казано странното име Георг Георгиев. Същият, който излезе с декларация в европарламента да "заклейми" Българския национален герой генерал Христо Луков, благодарение на когото днес моя роден град Кюстендил е Български.

33

Щирлиц

преди 3 години

1 Х 212,17,21,22,34,41На печелившите честито.

32

Петърчо

преди 3 години

Идеята на строгите мерки е да се даде време за една добре обмислена и ефективна стратегия за борба срещу евентуална втора вълна на вируса. Т.е колкото е възможно по-леки мерки но така насочени че спирането на тази вълна да е далеч по-бързо и безболезнено както за здравето на хората така и за икономиката. Когато се борите срещу нещо което не можете да го видите и не сте го срещали преди единствено строги мерки в началото могат да помогнат. Ето защо колективния имунитет не сработи.

31

Анонимен

преди 3 години

"Трябва болните да бъдат ограничени и изолирани, а не цялата нация. Няма как да съсипеш икономиката и психически доста хора", посочи доц. Любомир Киров.ИМА КАК - ТОВА БЕ ДЕМОНСТРИРАНО В БЪЛГАРИЯ!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Колкото пъти си искат ,толкова вълни ще ви ги върхлитат . Така е с о.вчето стадо .

29

Анонимен

преди 3 години

Беларус и Швеция са будители за цялата тази грандиозна измама,обаче света е пълен със ***,познавам млади хора които за два месеца заключиха децата си,други от три месеца не са ходили до магазина

28

H

преди 3 години

Муцунка е тая от снимката. Новината не съм я чел.

27

Анонимен

преди 3 години

Втора вълна ще има, но много по-слаба ако се юрнем да се събираме по много хора заедно, особено в закрити помещения. А иначе ще се получи такава в късна есен, когато времето стане хладно и дъждовно.

26

Б&Б

преди 3 години

Стига с този коронавирус! Направете това, което доц.Димов не е направил: вижте неговите данни за починалите от болести за месеците януари-април за годините от 2017 досега.Пресметнете среднодневния брой починали - те варират в диапазона 315-340. Починалите от ковид 19 дневно са 2-4 човека - средно 3. Разделете 3 на 315 и на 340. Това е по-малко от 1% - т.е. ужасният, страшният КВ представлява под 1% от другите болести. Важното е по-малко събиране на повече хора заедно и като си болен - маска.

25

Анонимен

преди 3 години

Юни месец ще е втората вълна.Третата ще е септември накрая.

24

Анонимен

преди 3 години

Прогнози. Какви прогнози? Досега как беше? Идва някакъв заразен от чужбина, заразява още хора около него и това е, а и заразяват медиците дето ги лекуват Само дето тези от чужбина вече привършиха и затова мислят да отворят напълно границите, да не би заразата да ни подмине. Явно в България ще има втора вълна, вероятно поне 20 пъти по-мощна от първата.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Тцц ! Не учените а едни други прогнозират ,как да се развива вируса . И то една вълна беше, че ако не бяха манипулациите и лъжите на пропагандата ,нямаше и да разберем за тая пуста вълна .

22

еее

преди 3 години

видях сникма във фейса - почнали са да изключват хора с 5г технология.