40

Б&Б

преди 3 години

Колко месеци ще продължи това "временно" намаление на ДДС, Каракачане? Вие обсъдихте ли на заседание на МС защо точно на хотелиерите и ресторантьорите се намалява 2,2 пъти ДДС? Тъкмо те ако проявят съобразителност и чувство за реалност могат доста бързо да се изправят на крака. Проявят ли характерната за тях алчност, Гърция и отчасти Турция ни чакат. Дали премиерът не прояви шопския си магарешки инат?

39

Анонимен

преди 3 години

Министъра на отбраната трябва да има малко от малко добър външен вид па бил той и на години а не буртата му да виси до колене!!

38

Петърчо

преди 3 години

Как се превежда това? За армията винаги ще се намерят пари ама за народа не е толкова сигурен а? Чудя се тази армия на края ще има ли кой да защитава както е тръгнало изселването на хората от България. Не казвам че за арията не трябва да има пари а че в такава криза първо се мисли за народа. *** какво и аз говоря. То точно нашите политици по цяла вечер не заспиват от мисли за народа. Проблема тук не са парите а това как се харчат и по-скоро в кои джобове отиват.

37

Анонимен

преди 3 години

Значи комисионните са вече взети.

36

БТВ-Београд кръчма

преди 3 години

Червеното село на тирета и 5.5.1948 освен с тъмнокожи Югоруснаци е препълнено и с реабилитатори на Слободан Милошевич начело със Станислав Светът е кръчма ТрифоновКаракачанов,Валери и Волен избиха рибата с техния СРЪБСКИ ултранационализъмДжорджевдан е кръстник на името на ГРУЗИЯНОРД Македония не е ли кръстена на онзи живеещ при Северното сияние и раздаващ подаръци на 25 декември а самият Той се чества на 6 декември то ест на АДАША на Патриарх Николай на Самуил,Гаврил Радомир и прочие

35

Bulgarin circus

преди 3 години

Разбира се ,че няма армията трябва да се подържа нищо ,че няма нужда хептян разграден двор не може ,па друго си шкембе воевода да те води напред, народе възродени напред към светли бъднини.

34

Хрантутници

преди 3 години

Ако трябва да бъдем честни към тези, които плащат данъци, заплатите в Армията би трябвало да се намалят с 40% за 6 месеца. Който не е съгласен да му бъде разрешавано да напуска директно по съкратена процедура.

33

Анонимен

преди 3 години

Абе, Кара-Кача!Гей-парада е по-голям от армията бе!

32

Номер втори

преди 3 години

Без съмнение този Шкембевойвода на снимката е престъпник 2 на РБ. И скоро и за него ще настъпи коледа...

31

Анонимен

преди 3 години

За пенсий няма пари, зс увеличаване на заплати няма , за детски няма но има милиарди за прескъпи тройно стара вооенна техника естествено подплатена с тлъсти комисионни за политиците поръчители. Мразя го до дъното на душата си и ще ги мразя и на оня свят

30

Лангобарда

преди 3 години

До Сата НАТОВеликобритания е най-РУСОФОБСКАТА държава в Европа и по признание на ЦЕСЕКАРИ живеещи там на РУСНАКА се гледа като на Първо качество човек а на Българина като на второ и трето качество хораИ не знаят защоКръчмарите Христо Стоичков,Тончо Токмакчиев и сие ЮГОРУСНАЦИ понеже имат по-бяла кожа от норвежцитеЮгорусията на 1948,Цска тире и селото може да мине пред западните марксически елити но не и на битова основаЧервените югоруснаци в България бяха ВИСШИ само до 10.11.89

29

Петров

преди 3 години

Странна държава е бокова България - военния министър прилича на готвач, премиера - на пехливанин, а министъра на финансите живее в подарен апартамент, щото не може да си организира финасите са си купи или да живее под наем.

28

Джедай Мастър

преди 3 години

Ама разбира се, че няма да падне, нали дебелакът трябва да крадне.

27

тритяхту пътя

преди 3 години

всеки да изчезва накъдето му видят очите

26

Анонимен

преди 3 години

Генерал Каракачанов е велик Българин, военен и пълководец!! Дори генерал Вазов бледнее пред него!!

25

ЕВО

преди 3 години

Уважаеми фелдфебел,Каракачанов,как ще обясниш на българските данъкоплатци,че платените от скъпо и пре- скъпо летящи ковчези идват с антураж от 20 000 ен обслужващ персонал,от готвачи и механици,до ...теляци и чистачи!Всичко това,ще плащаме отново ние!Вие свикнахте да не се отчитате за нищо пред народа,а шмекера ви Али Баба,водача на хунтата,както го кръсти Васил Божковзабрави откъде изгрява и залязва слънцето в България!Дребен,малък и среден бизнес бизнес отдавна е в агония у нас.Срам и позор!

24

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че няма да се отрази на комисионните.

23

Процесуално питане

преди 3 години

Шкембе тескере войвода плати ли си глобата?

22

мак

преди 3 години

Въоръжават се до зъби. Нужно ли е?

21

Pf

преди 3 години

За какво ни е тази армия като не я ползваме. Хиляди бежанци минаха границата и живеят вече тук,защото вместо армията пратиха полицията да пази границите. Пълен абсурд. Сега и кораби ще купува лоената топка и ще ги праща на мисии на Нато по света. Борисов вече много черни точки натрупа.