435

Ибанчо

преди 3 години

Е то ясно *** в основата со сръбския е български. В сръбската църква се проповядва на старобългарски, сиреч старославянски. Норма създадена в българия. Да не говорим за търголашкия(шопски) диалект, които се разпростира до след Ниш

434

Анонимен

преди 3 години

Кой написа тази простотия

433

Анонимен

преди 3 години

Прекрасния турски народ се показва сам с филмите си по Босфор тв тази вечер едни турци пребиха друг, ограбиха го и го изеставиха да мре, щото аллааах им го бил изпратил хахахаха който каквото сам си направи никой не може да му го направи гейскотурски мекерацииии

432

Анонимен

преди 3 години

Всемогъщия господ на безродните президенти им прибра децата. Антибългари гледайте да не ви свърши и вас. България и Сърбия с измъчените от вас народи ще си останат и ще пребъдат а вие сте духовно сметище. Веселете се братя сърби и българи безсилни са в лъжите им.

431

Анонимен

преди 3 години

Кой в Македония мрази България - ами внуците на избитите от тоталитарния режим на цар Борис посрещнат като освободител но се разкрил като окупатор. И внуците на ограбените от режима на същия хитлерист. Величаен от тогавашните бойкови лакейски деди като велик учен, велик ловец а всъщност един просссс немец клюнонос грозен по чието време хиляди са избивани без съд и присъда от кървавите му ръчички и от лакейските му оръдия, на които е давал пари и земи на убитите за награда - абсолютен мутрински р

430

Анонимен

преди 3 години

ГЛЕДАМ НЯКАКЪВ ОЛИГОФЪР Е ПИСАЛ ЧЕ С ВОЛЖКИТЕ ТАТАРОБЪЛГАРИ СМЕ БРАТЯ. Не другаре ПО - МАК вие джамийците сте братя с тях и с потурчилото се прабългарско Лудогорие. Православна България е славянска и това прекрасно е описал Черноризец Храбър - цар Симеон Велиси в За буквите и Климент Охридски и Паисий Хилендарски и православна Русия ни освободи. А най-западното прабългарско погребение е при Никопол, но в Румъния. А сърбите ни са братя славяни с които сме воювали заради западни интриги и Кобурги

429

Анонимен

преди 3 години

МРЪСНАТА СЯНКА НА ЗАПАДНОТО ШПИОНСТВО И ТУРКОФИЛИЯТА СМЪРДИ В ТАКИВА САЙТОВЕСЪЩИТЕ БОЛШИЕ УЧЕНИ НА СОРОС ТВОРИХА И МИТЪТ БАТАК И КАК ЛИ НЕ ПОРУГАХА И БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ЕЗИК ТА ЗАЩО ДА ПРОПУСНАТ И СРЪБСКИЯ.

428

Анонимен

преди 3 години

Преди девети септември фашистките главорези и кръволоци са въвлекли България в 4 войни, при което е обслужвано не националното обединение а германския империализъм, много са обичали да се снимат с партизански глави нооо е дошъл часът да се разплати народа с тях. Престъпленията им в Сърбия също не са по малко долнопробни и то без значение дали са спрямо сърби или българи там. А сръбският народ винаги е трошил мутрите на немците и така ще бъде и занапред и е малък но ВЕЛИК НАРОД.

427

Путин болшьой учений

преди 3 години

Тази статия очевидно е била подготвена в Москва. Спомняме си веднъж Путин като каза че Кирилицата произхожда (или нещо подобно) от Македония.

426

Анонимен

преди 3 години

Цар Борис е немски лакей, немец и немски шпионин, диктатор, фашизоид, убиец на българската свободомидлеща интелигенция. Избил хиляди младежи във Вардарска Македония и по този начин най-големият македонист, защото е отвратил народа от България. Същият лъжец е като сина си и баща си. 800 дни и пъдаря Бойко за още 20000 заедно с Пеевски

425

Анонимен

преди 3 години

До 1 УВАЖАВАЙ НАРОДА!вие ли фашистите уважавате народа. Жалък си, неграмотен фашист.

424

Анонимен

преди 3 години

Българските *** имат за задача да обиждат сръбския народ, а *** в Македония и Сърбия да обиждат България. Та така драги американски мекеренца за мен сте ясни. Вие се занимавате само с гнусотии, да скарвате православните народи. А арабите през това време ви превземат со куреццц докато вие се опедерявате. БЪЛГАРИЯ, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ - ВЕЧНА ДРУЖБА А ВИЕ И *** ФАНАТИЦИ ВЪРВЕТЕ В МЕКА И ИЗРАЕЛ.

423

Анонимен

преди 3 години

ако прочете внимателно материала ше видите че сърбите не са протев българите а протев поредните измети на Сорос, които всячески се стараят да скарат България и православните и съседи и да я поробят на Турция. Няма как в Косово да има български диалект. Това само псевдоучени от соросоидната изметт могат да напишат срещу доста пари да си плюят на името на учени. Все едно сърбите да претендират да е сръбски диалекта в русе на русенското соросоидно патриотично македонче Шкембо.

422

Анонимен

преди 3 години

Сърбия ,не ме интересува,а Македония да спре да краде историята ни или да призмнае,че е българска - документи има колкото щеш!

421

Анонимен

преди 3 години

през моят живот през маи ще направя 66 години съм виждал глупави и всякакви екземпляри но по глупави от сърбите и македонците не съм виждал ЕИ вие сте християни изповядвате правата вяра стига с тези лъжи това е голям грях да знаете тук на земята животът е един миг не си заслужава да затривате душите си за една шепа корумпирани и алчни политици

420

№1 УВАЖАВАЙ НАРОДА!

преди 3 години

за да те уважават другите, уважавай своя НАРОД!Не може да наречеш български градове на национални предатели като наглите македонисти Георги Димитров и Димитър Благоев, нито пък Варна и Мусала на сатрапа Сталин. На руската слуга Тарабата-Димитров му бе издигната мавзолей затуй, че задължи хиляди българи да стават макета.Най-големия си храм в БГноси името на руския мюсюлманин Ал. Невски, стотици паметници на мародерските армии на руската империя/СССР грозят всяко кътче на ограбена България?

419

Ниш е България

преди 3 години

Незаивисимост за Западните покрайнини, Нишко, Поморавието, Войводина, Прешево, Буяновац, Санджак и Тимок.

418

да,да ама не

преди 3 години

До KromИ да не забравяме защо руските черкви най отгоре имат нещо като ***!Това е в чест на руската победа над мюсюлманите от Волжка България /днешен Татарстан/ и превземането на град Казан 1552г.! Там още има хора, които се наричат българи! Виж Риза Бариев!

417

да,да ама не

преди 3 години

До българин 427Дай линк за интервюто ако може, че тука много я разводнихме нещо темата!

416

да,да ама не

преди 3 години

До Krom 432Да такива са! Мнозинството обикновени руснаци също ни гледат някак изотгоре!?За управниците им - ние сме територия и човешки ресурс с цел достигане на проливите! На времето като служих по границата заповедта при нападение от Турция/Гърция беше:"Правите кръгова отбрана на заставата и държите 12 мин.!" Дотогава руските самолети ще са при вас и ще ги оправят!Факт е, и това че плащахме репарации за ВСВ до към 1980 година! Като победена страна!