105

106

преди 3 години

До До 106 от Дежа вуЧовек може да си каже мнението за мнения и без да ги прави лични нападки. Факта че го прави говори доста.Иначе, аз например не се влияя от "ситауции" и "призиви" и ходя където преценя, че ми харесва, ако мога да си го позволя. Планините са ми любима дестинация и ходя често, дори и да не е дълга почивка. На българското море не съм ходил от 2016 и тази година няма да отида, само защото някой ме призовава.

104

До 105

преди 3 години

Човекът е човек , когато е на път. Да, парите помагат до някъде за по широк поглед върху света, и затова почивките далеч от дома са част от културата на хората от богатите страни . А , като добавим и факта , че повечето от тези богати страни са ощетени откъм природа и климат , картинката става ясна. Така че, нека да престанеме с агресивно- глупавите спорове, къде от хубавото е по-хубаво . Всеки има собствен вкус и собствени възможности. Нека просто се радваме на това което можем и имаме.

103

До 106 от Дежа ву

преди 3 години

Квалификации ли? Не. Обобщение и факти на база предоставеното от въпросните субекти.

102

Анонимен

преди 3 години

До Дежа вуЧаст от липсата на комплекси ли е да даваш квалификации? Не знаех.

101

Анонимен

преди 3 години

До 1234Французите ходят ЯКО на море в Испания, Португалия и Италия и т.н.

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101"Ако съм на Брюксел"А ако беше и грамотен?Иначе, освен че "пазаруваме", също така и пари изкаваме. Преди не изкарвахме, нищо че си беше "наше". А и не знам водата да е станала червена или черна, пак си е синя и гърците пак си въртят бизнеса както винаги са го правили, та освен в главата ти другаде "тяхното" море го няма.

99

1234

преди 3 години

Само си представете какво щеше да се случи ако французите масово ходят на море в испания или италия а не на тяхното си! Дали държавата нямаше да промени нещата. Те съсипаха тираджииския ни бизнес, щото техния не вървял с пакет Мобилност. А тука НИЩО!

98

1234

преди 3 години

Това е рвзултата от Варненските герберски лай на! Мислите че в Румъния не са разбрали, че 9 месеца е така? Герб са нещастници! Собствениците на хотели са си виновни че не протестират за проваления сезон!

97

Анонимен

преди 3 години

Ако съм на Брюксел ще задължа българите да ходят минимум 10 дни в Гърция на море щото гърците имат да връщат милиарди на немците... И така стана, че в техните вериги пазаруваме и на "тяхното" море ще ходим, щото тяхните пари ползваме...

96

Дежа ву

преди 3 години

В Гърция е хубаво, но островите им са това което наистина си заслужава. Българското черноморие има много плюсове които смятам да преоткрия това лято, но определено ще комбинирам с уникалните ни планини. А на 20-тината комплексари в този форум, /като 98 и сие / които постоянно ръсят глупости и спамят- поне се научете да пишете правилно, бе момчета

95

Зозо

преди 3 години

Онези с ВАЛчерите могат да почиват на Варненското езеро, до тръбата с лековита вода :)))))))))))))))

94

Анонимен

преди 3 години

в БГ лаиноморието абсурт няма стане

93

Men

преди 3 години

Тонката си е взел бърза кола, за да може като го хване разтройството по морето бързо да се прибере до софия, че иначе като се изпусне в кожения салон ще стане зле. За да е в тон с тазгодишната мода по морето си е взел кафяв металик с кафяв кожен салон.

92

Как така !

преди 3 години

Този обеднял,мрънкащ,че и стачкуващ народ масово ще ходи на море и то в Гърция ?!!?

91

Тонката

преди 3 години

На протеста рИве,че заради лошото управление на Бойко и ГЕРБ бил безработен и нямало с какво да си изхранва семейството,а тук под новините пише,че не искал в България,а в Италия и Испания щял да ходи на море:):):):)Не минават вече тези бе не разбрахте ли?:):):)То и затова седянката беше 100/200 човека:):):):)

90

Тонката

преди 3 години

до 93 Ква Италия,Испания и Гърция бе?:):):):)Вчера на седянката пред МС Мая Манолова каза,че изнемогвате и нямате пари за храна:):):):)Малииии кви сте партизани хлъзгави,немам думи:):):)Ходи тези за Испания и Италия Съботата да ги обясниш на Радев президента и Майчето:):):):)

89

Анонимен

преди 3 години

Пари да ми дават, на Бетономорието при мутрите не отивам. Има Испания, Италия, Гърция и т.н.

88

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаНие последно правихме комбинация от Смокиня и Лозенец на къща. Еми, добре беше.:))))))))))

87

Тонката

преди 3 години

Забравих Аркутино:):):)Топ,топ,топ:):):)

86

Тонката

преди 3 години

В Гърция е екстра,обаче и тук на Слънчака е супер:):):)Значи и на Юг от Бургас има чудесни места като Смокиня,Лозенец,Алепу,но нещо не съм голям фен:):):):)Правилната формула е семейно Гърция-релакс,с бандата Слънчака-щайги:):):):)В Гърция качвам за няколко дни 2/3 кила,после на Слънчака ги свалям за два дни:):):):)