28

Анти-Сорос

преди 3 години

Евала Кимчо, да се страхуват КРАВАРИТЕ и да не господстват над всички народи!

27

Ким

преди 4 години

Когато се научите да различавате Ким Чен Ин от Ким Чен Ун, тогава публикувайте статии за тях.

26

Анонимен

преди 4 години

Не си българин ти, не си...

25

българин

преди 4 години

До 25 Много грешиш момчето ми! Тези ги разправяй на нсборчетата ти! Веднага ти климат " плюсче"!-:) Те ако бяха решили и можеха,Да са прецапали и Русия отдавна а? Как мислиш? Дали пък нещо Не ги възпира а?!-:) Ти за много елементарни ги мислиш Американците а,? Да нападат някого защото На теб ти сф иска така? Американофилче си усещаш ли се?-:)

24

Анонимен

преди 4 години

До българинСеверна Корея нищо и никой не възпира. Ако американците го искаха Северна Корея нямаше и да разбере, че вече я няма. Вече десетилетия западния свят ги търпи тия, защото се надяват да ги вразумят, но западния свят не разбира съвсем с какво си има работа: това са фанатици не по-малки от радикалните мюсюлмани: те по-скоро ще завлекат под земята останалите, отколкото да пуснат кокала. Китай ги подкрепя.Света много лошо върви към конфликт между Комунизма/диктатурите и цивилизования свят

23

Аз

преди 4 години

Омръзна ми от тези приказки на килограм ,никой нищо не знае какво се случва в Северна Корея и с Ким какво казал какво ял колко ял как имало цял полк от жени от армията дето го били обслужвали абе "журналисти" вие три седмици не знаете дали е жив или умрял даже почнахте да гадаете кой ще го наследи щото сте били наясно от вътрешен източник и на края след цял месец бла бла бла Ким се оказа жив.та въпроса ми е колко достоверна е информацията ви ? Не ми отговаряйте въпроса е реторичен.

22

българин

преди 4 години

Личи си че малки бродещи из нета дечица са ми кликнали минусите 4 на брой! Разбирам ви деца! Не знаете за какво точно пиша! Един съвет! Четете и осмисляйте писанията тук ! Минуса е най лесен да кликнеш за нещо,за което Не познаваш и четеш и мислиш че е срещу ," демокрацията"?! Нищо подобно! Просто това са факти и събития,които ням как да ," помните" случили се във времето през годините! Не " гласувай" за нещо което НЕ ПОЗНАВАШ!

21

българин

преди 4 години

На времето д-р Тодор Живков.Не напразно повтаряше в речите си.За Американският империализъм и ШОВИНИЗЪМ! Да точно така казваше! Едва сега много хора от помнещите социализма си даваме сметка.30 години по късно.Какво точно всъщност Е имал в предвид!-:) Ама години минаха докато го асимилираме уви!!!

20

православен патриот

преди 4 години

Това е най големия в момента в света държавен лидер !!! Истински патриот който знае че имаш ли ядрено оръжие си истински свободен и независим !!!! Да продължава да ръководи още дълги години гордия и борбен севернокорейски народ !!!!

19

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

Кожа кости и сланина - комунист яде за трима,а пък харчи за милион на червения си трон щеше да е във забрава,но русия и китай...комунизма не остава да се срути то се знай.

18

българин

преди 4 години

Корейчето прекрасно е разбрал! Че да имаш ядрено оръжие днес. Е възпиращо американският империализъм! Имаш ли само калашници както Ние.Те мачкат и задължават да СЛуШКАШ! И ти потрят че Америка те " пази"! Пази ама друг път!-:) Контролира по скоро!!!-:) Събудете се бре!

17

аз-ът

преди 4 години

Ким Ир Сен неслучайно прескочи 2 маймуни на клона и даде власта на третия във веригата. Човека си знаеше децата и виждаше кое е читаво и кое не е. Избирайки този ,дъртия за последно си наби 2 пръста в г*зеца на световния либерастак, щото го знае тоя малкия на кво е способен....Много им се искаше на дойчу велев да падне власта в корея, ама за разлика от на коча м*дурите - тая власт даже не се и клати.му ха аха ха ха ах ах ах ах аха ха ха мъка либерална, мъка !

16

Анонимен

преди 4 години

До 6 " Сергей" Провокационен " Ник"! Дано не му се налага да ги " пробва" Срещу нас! Па да видиш тогава дали са " фалшиви"! Ех децата.Политиката не е майтап!!!

15

аз-ът

преди 4 години

Кимчиту е живо...Ех мъка либерална, мъкаааа.....

14

Анонимен

преди 4 години

До 13 Нали? И ни проглушиха ушите с въпросите си,Живо ли е Корейчето аджеба или не!-:) Въпреки че и да не беше.Друго щеше да го смени! Империализма какво е очаквал Не знам! Корейците да " гушнат американската демокрация ли"?!-:) Майтапчии!

13

Анонимен

преди 4 години

И е прав!-:)

12

Анонимен

преди 4 години

мамеееее ! Евроатлантиците и дойче веле го беха погребали а той жив и здрав , и даже започва да прави нови ядрени ракети

11

Анонимен

преди 4 години

До 9 Anonimenне е , не е жив бе ! ти сигурно не си добре с зрението та по добре *** на очен лекар и да си сложиш очила , че от ежедневното друсане може и да останеш без зрение

10

Ким

преди 4 години

Разберете, това е за да се пазим от коронавируса !

9

към 8

преди 4 години

Него ползвах за сравнение: "Явно не му е необходимо да се фука и хвали всеки ден по медиите."