84

Ало, данъчните

преди 3 години

Тоя на снимката с червеното мерджанче една ревизийка да му врътнете?

83

мухобойки лъжи

преди 3 години

мухобойки лъжи

82

ХАХАХАХА ЛЪЖИ

преди 3 години

ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА ДА СЕ ЛЪЖЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИ Е МОДЕРНО В СВЕТОВЕН МАЩАБ СРАМ И ПОЗОР ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.

81

тонката

преди 3 години

2030 хората ще са измислили телепортацията, гербавите калинки още ще търсят кой да ремонтира фе калната тръба във Варна. Не ви ли е гнус да ги избирате тези бе калмуци

80

жерб победа

преди 3 години

аман от калинкаджийство и бантускотове, които му се връзват28780

79

Ти да видиш..

преди 3 години

Корнелия казва че ГЕРБ нямат дългосрочна програма за развитие , а какво излиза.

78

Анонимен

преди 3 години

До *** 79Именно такива прости телета като теб докараха Тиквата на власт.А преди тва скачаха като сатанисти около Костов с викове "Кой не скача е червен".Не страшно че си глупав както и 90% от българите, ужасното е че имате право на глас.

77

дон

преди 3 години

До АнонименАбе, мозък ,1,5% на година според теб е много,така ли? Или мислиш,че става въпрос за най-развитата икономика на земята.Разбирач нещастен и глупав.

76

Анонимен

преди 3 години

15% през 2030-та?! Тези шегуват ли се? Това е 1,3% увеличение на година на БВП, а на нас ни трябва над 5% увеличение на година.

75

Анонимен

преди 3 години

Тия да не са решили,че са безсмъртни и ще ни управляват вечно,та си правят планове чак до 2030 година.То един корона вирус за 2 месеца ги върна две години назад,те си правят план без кръчмар.Яаааа,у лево.

74

Анонимен

преди 3 години

Засенчихте ко..му..ни..с..ти..че..с..ка..та про..па..га..н..да и обещанията за "светло бъдеще"..Уряяяяяяяяяяяя!

73

Анонимен

преди 3 години

30 години голямо скачане падна!Кой не скача е червен,скачайте в НАТО,скачайте в ЕС,скачайте цени,скачайте данъци,такси,акцизи и скочи общият външен дълг с 30 милиарда долара-40 МИЛИАРДА И БАШКА ОТГОРЕ 416 МИЛИОНА!На година по милиардче без да разбере народ нищо от тези пари!За какво се издухаха,кой,как,защо?Ха да сравним периодите 1960-1989 и 1989-2020 кой и какво направи при съпоставими периоди за България!

72

ТЪП

преди 3 години

До Обещания от Мисирка 71Тоя с проскувбана брада увеличи БВП със 100% за 4 години, СелянинУ глупав!!============Говориш за Мадридския комарджия ли бе, каиш??? За да дойде да забие последния пирон в ковчега на опосканата ни държава, тоя б0клук не е дори българин и няма никакво имущество в България. Когато дойде от Испания сам каза, че няма претенции към България, а впоследствие заведе дело срещу държавата. Това което иска да получи е ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ, разбра ли бе, ***?!

71

вечна дружба

преди 3 години

Аман от светлото ви бъдеще!!!

70

Обективен

преди 3 години

Стига с тия обещания бе, герберски другари. 11г сте на власт й крадете като за световно, а се оправдавате със комунистите за всичко. Осъдихте ли някой политик за корупция при вашето гербаво у-ние й как да ви вярваме, аааа???Не може човек да управлява държава, при положение, че е прочел една книга през живота си.Същия *** всекидневно обижда народа си й назначава министри по-*** от самия себе си. Ще се оправим, когато ви обесим на жълтите павета за назидание!

69

Анонимен

преди 3 години

До Обещания от Мисирка 71Тоя с проскувбана брада увеличи БВП със 100% за 4 години, СелянинУ глупав!!

68

Анонимен

преди 3 години

За 10 години ръст от общо 15% е КАТАСТРОФАЛНО за икономика като българската.инфлацията ще е поне 25%(а може и повече) което ОТРИЦАТЕЛЕН ръст.Това разбира ли го тъпУтУ балканско племе????????П.П. Всъщност за последните 10 ТИКВЕНИ години положението е идентично с "очакваното за следващите 10.

67

Анонимен

преди 3 години

А гледам че още няма паркинг структури в градове като софия, камо ли други градове....колите са нашибани по пътищата, третоарите и паркчетата като бълхи в корема на някое диво животно, с трева обраснала от всякъде по третоарите.

66

Анонимен

преди 3 години

Охо, щом с ООНто си имат работа, нещата ще станат по зле. Ясно ми е, глобалистката комунистическа перверзия облива ли облива главите на продажните политици.Четете - по безопасни и приобщени = значи по опасни, по разделени и несправедливи. Ясна е перверзията.

65

Анонимен

преди 3 години

БВП ще скочи с много над 15% за 10 години. Само откъм добре платени служители дори може да се очаква този ръст. Толкова много нови компании навлязоха в София, че вече едвам качествените кадри се задържат. За 10 години от 1200 заплатата ми стана 12500 с кариерното развитие и смяната на 2 компании. При всичко около мен е така- едно време се радвахме млади и зелени на 1200лв., а днес на студенти на 21 даваме по 3000 и след 4-5 години взимат двойно. Така при квалифицирания добре платен труд.