33

Баи

преди 3 години

Мафията и дьржавата са се слели в едно неделимо цяло - това може да разберем от статията

32

Анонимен

преди 3 години

Радев каза че няма да краде, а не че ще маха мафиоти от подчинената му службата . Тах ще си ги пази.

31

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 Е ТЕ НЕ СЕ ГУШКАТ ДВАМАТА ТА ДА ЗНАЕ КАКВИ СА ПОДОПЕЧНИТЕ МУ. ИМА ДРУГИ СЛУЖБИ КОИТО ТОВА ИМ Е РАБОТАТА. А ТРЯБВА И ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ И КОГА. СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ А Е ЗАВАРЕН ОТ РАДЕВ ТАМ. И ЗА ДА СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СИ ПРОВЕРЕН И ДА ТИ ИМАТ ДОВЕРИЕ.

30

Анонимен

преди 3 години

Другаря Радев защо не излезе с изявление какво става в подопечната му служба?

29

Анонимен

преди 3 години

Трима човека от които единия полковник тръгнали да убиват човек за по десетина хиляди лева?Това,ако е вярно значи нещата са страшни.

28

Хан Крум

преди 3 години

Задев да отговори дали е знаел със какво се занимава неговият подчинен от НСО. Ако е знаел да си подава оставката. Ако не е знаел, да си подава оставката за липса на контрол върху работата на подчинената му институция. Нали Безделника от Дондуков задаваше такива въпроси на Бойко Борисов когато го подслушваха как се опитва да осуети проверката срещу себе си за незаконното назначение на любовницата си на 3 длъжности и закупените на безценица апартаменти. Сега е негов ред да отговори на тези въпрос

27

Ха ха ха

преди 3 години

Какъв академик е румен ралчев?!?!? НАЧАЛНИК НА ОХРАНАТА НА БАЙ ТОШО. СИНЪТ МУ РОМАН РАЛЧЕВ Е АРЕСТУВАН 2013 Г. ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ. ПРОВЕРЕТЕ САМИ.

26

Човек

преди 3 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ И ИЛИЯ ПАВЛОВ БЕШЕ МАСОН. ХА ХА! Имаше и други масони, на които им гърмяха заводите в Сопот.

25

Muncho

преди 3 години

"акад. Румен Ралчев" Тоя е академик, колкото аз съм член-кореспондент.Охрана на Бай Тошо.

24

Анонимен

преди 3 години

"Не разбираш ти ... не разбираш ниииощичкоо!"Че то кво има за разбиране?

23

Анонимен

преди 3 години

Все едно до преди седмица никой не е знаел за този убиец. Защо ли точно сега решиха да вдигат шум. И къде е Радко, който е на всяко гърне похлупак да вземе отношение, защо в тази държавна служба има група за мокри поръчки?

22

Анонимен

преди 3 години

До 18Що? 30 бона, седмак бона де помагат, За 30 минути работа бааааяткааа са баце. Даже и аз се чъдя, е ся дали да пусна пусна за НЗО , че баяяят схемица е.

21

Анонимен

преди 3 години

До 20Не разбираш ти ... не разбираш ниииощичкоо!

20

Анонимен

преди 3 години

И за кви никой туййй бе .. несеото? За Лъф *** е там ? Само пари арчи и килъри прави.

19

Анонимен

преди 3 години

Вие въобще не знаете какви детски церемонии имат тия смешници т.нар. "масони". За да те направят "чирак", трябва да ти вържат очите, да се съблечеш чистак гол, да лазиш на земята на 4 крака пред всички, докато те *** с някакви клонки по гърба да минеш под престилката на т.нар. "майстор" масон и накрая с някви мечове ти ги допират от двата края на рамената все едно някви рицарски простотии там, посвещаване и т.н. и трябва да поетаряш някви там глупости, все едно клетви и тем подобни...

18

Анонимен

преди 3 години

Преди време Богдан Филов въвежда т.нар. "Закон за защита на нацията" и ще се изненадате, но благодарение на този закон България на практика успява да се запази като държава. Точно тогава светът е погълнат от войни кръвопролития, а масоните са били тези заради които сме все губещата страна. Благодарение на този закон, вредите са намалени до минимално възможните.

17

Анонимен

преди 3 години

Не ми се вярва за панелен апартамент ,в северозападна България ,тоест 50000лв.да са замесени толкова хора,смешно е!!

16

Анонимен

преди 3 години

За такива неща се искат десетки оставки, преструктуриране на групи, иначе започват възстановя и бунтове ...

15

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото проклятие на събитията след 1989 е че комунистите не бяха наказани.Даде им се шанс да се измъкнат от възмездие и да са послушни слуги.Пренаписаха се биографии и марксистите станаха либертарианци.Дайнов от червен *** стана политолог. Но това е илюзия,макар такива те пак вредят,защото както казва и Кисинджър в Дипломацията,комунистът не престава да бъде комунист макар и да се пише на либерал(30 глава,края на студената война Рейгън и Горбачов)

14

Анонимен

преди 3 години

"Гардът от НСО следял навиците на мишените си"Съвестно е вършил работата си.