10

Учител

преди 3 години

Усещам как вече се подготвя и новата година да учим дистанционно. В последните дни един доцент се изказа, че това е "осакатено образование". Дано народът се събуди и да прозре тази огромна манипулация. Но като гледам как все още хората се разхождат с тези гнусни маски, е очевидно, че заблудата е взела много жертви. Като толкова са се замислили за здравето на нацията, защо не забранят алкохола, цигарите, хазарта. Всеки ден умират десетки хора от тези неща. Всичко е толкова нелепо.

9

верно ли

преди 3 години

До Анонимен9погледни онлайн уроците коя година са качени в нета.А е трябвало някой да ги направи и МОН да ги удобри.Мисли,всичко е планувано от цифровите ***!

8

Анонимен

преди 3 години

Вие не сте добреНапарвете компромиси ясно ли еНикой не очакваше тази ситуация

7

лицемери

преди 3 години

Толкова години "ромите" и с полиция не вкараха в училище ,сега ги обучиха цифрово-дистанционно.Защо ли си мисля,че някой цифров гений е с малко природен интелект и цифровия интелект не би могъл да му налее повече акъл в кухата тиква.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя май му харесва онлайн,но е *** история ...децата в училище не учат и не ходят особенно ромовете,а и учителите май си получават заплатите ,по тоя въпрос се премълчава ,щом е така затворете училищата

5

Каквоооо

преди 3 години

По джапанки през жегата на училище?Дистанционните цифрови простотии и експерименти за които похарчиха милионисе провалиха с гръм и трясък.Линчувайте некой де.Цяло поколение деца опропастихтецифрови гении!Нали 40 даскалици бяха достатъчни за цяла България?

4

6

преди 3 години

Шатрите от Татарстан ли ще ги доставят ? Не е зле да си припомним реално бита на нашите предци ! Изобщо не харчете пари на вятъра -нищо няма да научат.Това е измиване на ръцете . Казвам го от опита ми с лятната допълнителна работа със слаби ученици - предъвкване ,повтаряне на съдържание ,което отново не разбират .Пускайте ги по-нагоре и толкова ! Ако нещо ефективно ще се прави да се възприеме принципа на частните уроци-индивидуална работа с всеки ученик по график .

3

Анонимен

преди 3 години

Всичко което говорят и правят здравния и образователния министър цели да ни втълпи, че вече сме в новия световен ред, някакво военизирано общество, с маски, със шлемове и със шатри, непрекъснато имитираме и дори копираме комунистически Китай, а в същото време заклеймяваме нашия си социализъм, който на фона на новия ред направо ми изглежда с човешко лице.

2

Анонимен

преди 3 години

Туй да не са децата от клъстерите на Мутафчийски?

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този идиотизъм! Кой ще го плати това? В Плевен например в у -ще Иван Вазов директора не искал да плаща лекторските на учителите и 2рия час на класа, а това кой ще го плати??? В др.у-ща в града всичко се плаща, но директора не плаща! Какво да учиш някакви ,които ги е мързяло! ?? И да минат в по-горен клас!???? А добрите и старателните, редовните. .дай да ги откажат!Една комшийка работи там,блъска по цял ден ,и пари не и дават ,и сега да ги учи и лятото.мързеливия си е мързелив и онлайн