11

Life или жизнь

преди 3 години

До 5 : Колега, в Държавните архиви ще намериш Ужасяваща информация за съществата които коментираш. Закона е Турбо Неадекватен. България Не може да бъде повече руска Лаборатория за социални експерименти.

10

Ленд Лизов

преди 3 години

До SSабе вие да не сте на по 15 години? сърбите произвеждат и продават маузерови патрони от както ги има. а за 120 долара китайците ще напълнят един додж рам с ТТ. вземете спрете малко телевизията.

9

До8

преди 3 години

Не съм сигурен, ще проверя, това ме заинтригува! Аз си презареждам само два калибъра.

8

SS

преди 3 години

До 7.В щата Мисури намират ли се 9Х25Маузер Експорт патрони.Знам че в Европа са колекционерска рядкост.Това е 7,63Х25 патрон с раздута горе гилза и вкаран 9ммкуршум.Мощен патрон подходящ за картечен пистолет.Унгарският Кирали и швейцарският Зиг по време на ВСВойна са стреляли с такива патрони.

7

До3

преди 3 години

Тук, в щата Мисури, можеш да го купиш(ТТ) на цена от 120-250 долара в зависимост от състоянието . Патроните се намират малко трудно, и са по- скъпички в сравнение с 9ммх19 или9ммх17.

6

От САЩ

преди 3 години

До SSБраво, добър си!

5

SS

преди 3 години

Писах ли че на робите не е позволено да имат оръжие?ПИСАХ! Раята трябва да работи евтино да плаща данъци и безнаказано да бъде грабена убивана,изнасилвана.Особенно от едно прилигировано малцинство.

4

SS

преди 3 години

До 3.--7,63 Х25 Маузер или 7,62Х25 ТТ(това е съветската му абревиатура иначе патрона е немски)е действително мощен патрон с нач. скорост Vo550метра в секунда.Но! Дори има Бг бронежилетки които издържат на този куршум.Не пишете глупости.Самия пистолет ТТ е опростена версия на Колт мод 1908-1911год.чийто конструктор е Джон Броунинг.Токарев прави една опростена версия под 7,63Х25маузер патрон който по късно наричат на името на конструктора ТТ.(Тулски Токарьов).

3

Един ст Северозапада

преди 3 години

Неизвестния пистолет , ако снимката е на него, е съветската легенда от Втората Световна - ТТ. Забранен и днес за продажба в Щатите, защото пробива почти всички полицейски бронирани жилетки и днес.

2

Ром"с

преди 3 години

Аз помислих като четох заглавието ,че е намерено 3 пистолета,3 автомата АК,5 гранати,ловдж пушка....,а то било ..!ЕХ,джурналисти ..то бива жълто...ама вие се оливате или ни мислите за демБилии!?

1

Анонимен

преди 3 години

Незаконен арсенал, от регистрирани пистолет и ловна пушка, съвсем ясно сте го написали , че проблемът е по-скоро административен . и най-вероятно е някаква врътка против потърпевшия. Мен колкото пъти са ме спирали, никога не са ме джобили.