31

Американ

преди 3 години

До щек:Стрес? Ако искаш да се стреснеш ела в голям град в Америка. Е, пари падат, ама се работи истински, не полуработата на пишман-професионалисти както си я работите в Бг.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Липсата на доверие в служителите определено води до изкривяване на работния процес!Ако не им вярваш и те не ти вярват, а тогава и с верига да ги вържеш е все тая!

29

Анонимен

преди 3 години

в къщи се работи доста повече отколкото в офиса, няма кафета, няма обяди ... освен това фирмите пестят доста от наем и консумативи, тъй че най-вероятно и доста след като бъдат вдигнати всички мерки, компанийте ще решат да оставят хората по домовете

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28"...една сериозна възможност за продължаване функционирането на много предприятия, неправителствени организации и други..."---Нямааа, няма! Нали виждаш, че баш за него е грижата - НПОтата са свършили невероятно огромна работа, седейки си в къщи! А ако изчезнат, каква още по-добра работа ще направят... Ама няма да ни огрее!Офисния планктон е неизтребим, то и затова е планктон де, да се носи пасивно по течението!

27

wtf

преди 3 години

Защо само за родителите с деца? Малко писва с цялата дискриминация - родители с деца по-късно да идват на работа или по-рано да си тръгват, провинциалистите да си тръгват по-рано петък, че да си отпрашат по родните места. Сега пък home office само за родители с деца, а другите, които нямат деца и не са от провинцията, на пълен работен ден - от до в офиса, да компенсират за всички останали?!?

26

щек

преди 3 години

Като добавим и пътуване до там и обратно, което в България е голям стрес съвсем безсмислено е да се виси в офис. Работодател, който не може да си поддържа хората ефективни от разстояние не може и когато са до него физически.

25

Анонимен

преди 3 години

До 55580аз съм много за, но...2 неща:- как да се гарантира корпоративната сигурност- ако твой служител ти каже 'нещо имам проблеми с нета, не мога да работя', как ще го валидираш това? ще имам концерт по желание, един ден ще работя, другия почивам щото нета е паднал...та така

24

щек

преди 3 години

до 55580Прав си. Аз работя 50/50 от около 10 г.Сега последните месеци на 100 % от вкъщи. Вчера отидох в офиса и доста по-малко работа се върши. Кафета, лафчета с колеги, всеки те пита кво става с деца и т.н. Предпочитам да си свърша работата вкъщи пък после с който ми е приятно пак ще се видя и ще си пия бирата.

23

55580

преди 3 години

За интелигентния работодател е важно работата да се върши качествено, а не престоят по бюрата, гаринран с клюки, цигара, кафе, доноси и подмаване. Всички, работили вкъщи през извънредното положение да продължат постоянно така. А работодатели и служители да разширят кръга от работещи по домовете - изцяло или частично според спецификата. 4-дневната работна седмица трано ще подобри здравет на хорта и ще стабилизира туристическияят бранш в страната като Нова Зеландия, където умеят да смятат добре.

22

Анонимен

преди 3 години

За съжаления обаче повечето прекратиха веднага дистанционната работа като прехвърлиха отговорността за спазване на противоепидемичните мерки изцяло на служителите си абдикирайки от ролята си на работодател осигуряващ безопасни условия на труд. Родителите сме принудени да оставяме децата си сами вкъщи, а кой ще поеме отговорност, ако се случи нещо, естетствено родителя, който е нарушил закона, но в същото време му е отнета възможността за дистанционна работа.

21

Гуци

преди 3 години

Работя хаум офис вече почти половин година. Не нападайте журналиста, точно така си се нарича. За съжаление и това е вирус, който скоро ще мутира в х.*й офис и всички ние трябва да се научим да живеем с него.

20

Хах

преди 3 години

Следя новините в този сайт, когато главен редактор беше Красимира Хаджииванова ... Това беше сигурно преди 10 години. Оттогава нивото върви катастрофално надолу. Вече и правописни грешки, които са очевадни не се коригират и на никой не му пука.

19

БайХ

преди 3 години

Какво е Хаум? Това на санскрит ли е?

18

Винету

преди 3 години

Хаум офисо е га си седиш у вигвамо, веее.

17

Анонимен

преди 3 години

До 16Мне, не ме влече журналистиката ;))) Но си прав - ударили са дъното та и аз с моя *** бакъл ще се справя ;)))))

16

?

преди 3 години

Какво е "Хаум офис"

15

redordead

преди 3 години

до Кой за каквото е учил - стани журналист към няколко сайта - като гледам нивото ук какво е, едва ли ще се справяш по-зле:)Успех!

14

Анонимен

преди 3 години

И аз искам работа от вкъщи ама уви, кой за каквото е учил ;))

13

Анонимен

преди 3 години

ханъма + хоум офис= хаум офис.ханъма ви мие краката докато работите

12

Онбонго дава Любов

преди 3 години

Какво е ХАУМ?!?!?..Аз понеже съм свръх ентелегентен и не съм плешо гербав,предполагам е нещо между хаус и хоум !..абе чудя се,нямаме ли си ние български слова да наричаме нещата,или"се срамиш юрооде да се наричаш Болгарин!?!"..