11

Анонимен

преди 3 години

70 милиона за малкия бизнес, 400 милиона за радари на 2 милиардните ни самолети... Ама иначе чакаме бизнеса да пълни хазната

10

Анонимен

преди 3 години

Парите от герберските мерки отиват в джобовете на обръчите около ГЕП-Домусчиеви ,Пеевски ,Златев и др.На обикновените фирмички няма да дадат и стотинка.Вече работят стотици герберски посредници-комисионери ,които взимат от 500до 1500лв за да съдействат за т.н."грантове" ,които са от 3000-10000лв , а тези "грантове" още никой не ги е видял.Същото беше и когато ДПС разпредиляше милиарди в земеделието.

9

ГНЕВЕН

преди 3 години

А 2.5 милиарда българо-пари заминаха за Велика Кравария ,за да може *** да остане на власт.Т.е. платихме точно 357 пъти повече от тези жалки 70 млн. за никому ненужни стари летящи катафалки Ф-16,модел от 1974г /вече бракувани в Германия ,Испания,Холандия,Белгия и т.н./ ,на 2.7 пъти по-висока цена от чисто нови Ф-35 ,при това 5 години предсрочно.Някой трябва да понесе отговорност за този грабеж!

8

пак ли

преди 3 години

пак ли на колекторски фирми свързани с Пеевски?

7

Анонимен

преди 3 години

Аз не им вярвам вече,пренадах се.То свърши ще закрия фирмата.Тук не заслужават труда ми и данъците ми.Ще си потърся друга държава.

6

Анонимен

преди 3 години

Толкова илиона за това, толкова милиарда помощ за онова, а реално колко ли са получили обикновените малки и средни фирми.Някой може ли да ми посочи къде са критериите, на които да отговарят фирмите , за да получат пари по една или друга програма?За ония по 300 хил на фирма, къде може да се видят условията за кандидатстване?Само приказаки и нищо реално.Е, освен оние 75 млн. за една колекторска фирма.

5

Анонимен

преди 3 години

Ще отидат в нашите фирми за останалите кредити

4

XAX

преди 3 години

От държавата към фирмите на Пеевски и после към Левски.

3

Анонимен

преди 3 години

Заглавието не е коректно. Трябва да напишите че тези пари ще отидат в обръчите на герб.

2

Анонимен

преди 3 години

Нищо, като мен.

1

House M.D.

преди 3 години

И какво ще получа лично аз от тях? 7 цента, 70 цента или 7 евро?