9

Анонимен

преди 4 години

Фашистка държава! Но това за забраната за говорене по телефона в градския транспорт го приветствам напълно. Даже трябва да стане валидно за всяко обществено място (нещо като забраната за пушене). И ще стане рано или късно, когато се разбере, че телефоните са не по-малко опасни за околните от тютюнопушенето.

8

Анонимен

преди 4 години

Яд ги е,че живеят.В БГ към тези забрани може да се добави глоба ако гледаш лошо другите.Трябва като в Северна Корея задължителни усмивки щом се появи ТОЙ!:)))

7

ДртПрч

преди 4 години

'Бал съм им реда и дисциплината на тия!Не им ща ни тиранията, ни климата, ни вирусите!

6

православен патриот

преди 4 години

Егати и измислената държава са тия !!! Там сигурно живееш като в един голям концлагер!!! Явно са още в средновековието !!!!

5

Анонимен

преди 4 години

От азиатците само пример може да вземем. Строги мерки и всеки изпълнява.

4

Анонимен

преди 4 години

Някой хора са нормални и възпитани.Осъзнават,че като почнат да викат и крещят по телефонът докато пътуват ще пречат на другите.Други изпитват наслаждение да пречат обичат да си покажат евтиният китайски телефон и да викат колкото им глас държи най-често на диалект някакъв безумен разговор който честно да си признаем няма значение дори и за участниците в него.Едно време си беше гъзария-вадиш 8800 и почваш да крещиш та да те видят.Сега всеки клошар има айфон и галакси s1111.Голяма работа няма що.

3

Не лошо

преди 4 години

Определено ни мога да понасям к-р-етените дето врещят по телефоните си и цялото превозно средство трябва да им слуша бизнес, семейни , любовни и менструални проблеми. Така , че бих подкрепил забрана за говорене за повече от 10 сек. по телефона. Давам 10 сек. за неотложни обаждания

2

Анонимен

преди 4 години

откачалки.

1

Анонимен

преди 4 години

Тук по едно време триеха постовете - като в Сингапур. И гледайте какво стана със сайта - никакъв интерес. И троловете избягаха! МУКА!!!! :(