16

Анонимен

преди 4 години

Може и без балове да се мине........................тъкмо ще има по-малко пияни, дрогирани и викащи по улиците *** и кифли!!!

15

Иванов

преди 4 години

Баловете се превърнаха с годините в една парвенюшка и просташка проява. Един провинциален напън да се покажеш с нещо повече от другите покрай теб.

14

Генерал Майтапчийски

преди 4 години

- Отиваме на купон;- Не отивате!

13

Z

преди 4 години

До АнонименТова, дето си го написал фейлетон ли е или е порив на функционална неграмотност, богато гарнирана с граматическа безпомощност?

12

Анонимен

преди 4 години

Баловете са традиция и как ще го празнуват младите е въпрос на вкус. Повечето от нас си имат видео от своите балове. И днес можеш да си припомниш този миг, защото за повечето е незабравим.

11

Анонимен

преди 4 години

Че кой ще ходи на балове през следващите месеци освен,ако не за новата година,че ако още няма вирус обявен как тоз опасен,което не е добре финансово за всички сектори в бизнеса,а оттам натам бюджета за които все се грижат и неможе да се надбави положително как за туризма,транспорта,др,тъй и за общественото здравословно хранене за изграждане на имунитет с антитела за всички граждани срещу такива зарази как тази,що тези,които ще довтасат изневиделица по някакъв си начин как невидим за величини.

10

0

преди 4 години

Че ние хабитурентите ако се не нАпиемЕ на бала - кога да го направим бе?? Че то кво му остава на хабитурентЪ освен да се направи БЕРБАТ?!?!

9

Анонимен

преди 4 години

Бала можеше да е и през май.

8

доц. Лайне Хуев

преди 4 години

хайдеее, абитуриентитеее, едно,две..на изпит!!! ей ся като ми дойдете в катедрата ще ви покажа че нищо не става от мен и затова съм преподавател :) ха ха

7

До 8 Сашка

преди 4 години

Браво, много добре си нарисала!Жалко, че болшинството няма да разберат иронията, а ще го приемат за чиста монета.Особенно тези, които смятат , че няма вирус и е важно да се парадира със скъпите покупки.Брат ми също е абитуриент, но прие да празнува по-нататък.

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ха,ще ги...намерите абитуриентите през лятото за бала на куку-вир.Все едно да намериш Боко в МС;все по магистралите се...мота.

5

Анонимен

преди 4 години

Народ, който от еротична танцьорка изкарва член на Комисията по образование и наука в Народното събрание - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН!!!

4

Анонимен

преди 4 години

*** са на пауза в момента...Чакат статии с брифинг, Бойко или Мутафчийски... Ха-ха-ха.

3

Виктор

преди 4 години

Тия кр..тени какво ще празнуват? Подарените си дипломи? Че то една май... муна от джунглата да сложиш в клас и тя ще завърши! Заради делегираните бюджети отдавна не се пишат двойки и всички завършват! Училищата са станали нещо средно между бардаци и наркосборища. Те в часовете са дрогирани, някои сутрин до обяд изтрезняват, в междучасията пафкат от ония цигарки, пък какво остава за баловете.

2

Анонимен

преди 4 години

Всеки умен и интелигентен човек знае, че има вирус, само невежите и глуповатите ора мислят обратното ! Не става дума за пари а за здраве.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички мерки бяха за да вземат едни пари от ЕС с предтекст, че и тук е пламнал вируса, пак стотина крадци оставиха бизнес и хора гладни за да ограбят пари които не им се полагат.