65

ман

преди 3 години

Стига вече с тези чадъри, пешкири и джапанки! От сутрин до здрач, се вълнуваме от бройката туристи, нямали някоя друга тема?

64

Анонимен

преди 3 години

Герберасти това са най- некадърните управляващи и крадящи недоразумения !!!

63

Реалист

преди 3 години

До В България На три часа от София ,ама със хеликоптер ли ? За три часа си там ,само със свободна ,,писта и Формула 1, или ако пред тебе има полицейски ескорт . Лъжеш като Тулупа .

62

Влюбен турист

преди 3 години

Неземна красота, като сградите по черноморието! Направо губя ума и дума!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена ве кой ще дойде като влизаш през капитан андреево веднага си мислиш това афганистан ли е

60

Анонимен

преди 3 години

ВАЖНОТО е араби и турци да бягат ДАЛЕЧЕ от България.. АКо имат пари, трябва да пътуват с ЕКСКУРЗОВОД само по курорти и Хотели. Да харчат пари, по Хотели Таксита и Казина- 1-2 милиона долара за 1 седмица и да бягат ОБРАТНО към Турция. НЕ ни трябват араби и китайци да се разхождат по кварталите на градовете, нито по селата.

59

Анонимен

преди 3 години

Аз съм си на перфектното място хотел Lucky Famili в Равда

58

Край

преди 3 години

Подозирам че министър Ангелкова е тайния диктатор на България - ББоросов, Ахемед Доган и Пеевски са нейни марионетки а тя се прави на глупава. И понеже е много хитра така хубаво се прави че всички я мислят за глупава. Направо е досущ като глупава. Даже и физиномията си е направила на глупава.

57

Анонимен

преди 3 години

Интериорен турист 1

56

Анонимен

преди 3 години

Туризмът на закрито е приоритет номер ено за Ангелкова.

55

В Гърция?

преди 3 години

Само по островите! Крит, Кипър, Санторини. Там сме почивали без забележки!На ХалкидикИ веднъж ходихме в Сани Бийч - пълна мизерия като база. Пристигнахме в 21 ч. - няма къде да изядеш един сандвич! Беше краят на септември 2009 г. Нямаше и да идем, ако не ни бяха подарили екскурзията наши роднини.Теракот по коридорите? В 8 часа сутринта ставаш, щеш, не щеш. Вратите нямат никаква изолация. Плажът беше буквално 4 метра широк. Но, персоналът беше изключително любезен - което си е така, така е.

54

българин

преди 3 години

За Мария адресирах коментара си!-:)

53

В България

преди 3 години

До МарияХодим вече само в "Сънсет" на Поморие. Пет звезди на три часа от София. Не сме имали никакви проблеми. 90 процента от туристите са холандци и руснаци. Българи има само на плажа.Но, въпрос на организъм. Ние и в Созопол, Царево, "Ривиера", "Оазис" и нагоре от Варна в Лайтхаус-а и Белк Сий Рама не сме имали. Нито с морето, нито с храната.Всеки да си ходи, където иска естествено, ние проблеми у нас не сме имали.В чужбина сме имали. Не в Гърция, естествено. Хубавото си е хубаво.

52

българин

преди 3 години

Хайде бе госпожо? Гърците д по чисти от нас ли? Лицемерието дС вземеш парите на клиента е еднакво нз всякъде мисля по света! Или дай д опваме нашето,щото сме били вече веднъж на чуждо? Дреме ми къде си била!-:) Аз държа на нашето черноморие! Тук и въздуха си е български! Нищо че някое миячка на тоалетми я е подгонил хормона на морето!-:) Човешко е ,та забравил да си изпълни задълженията-:) Човешко е! И ти точно тогава ти се препишкало?!-:) Ти да видиш!

51

Анонимен

преди 3 години

В БГ на море не отивам повече - там е тотално безобразие, на планина може...

50

турчин

преди 3 години

чакаме ва в Турция това лято у нас е много евтино отелите са най добрите в България няма сервис няма нищо и е много скъпо

49

Всемогъщия

преди 3 години

До МарияДо някъде си права, храната е от най ниско качество.Аз съм от Варна и съм бил на доста обекти охрана и се отвратих от някои места...хахах.В крайна сметка, който има пари си почива където иска, който няма го духа....За мен е несправедливо това, но хей кой ме пита...:)

48

Мария

преди 3 години

Последното ми ходене на нашето черноморие беше в Поморие край едно закътано заливче ,което от едноседмичната ми почивка, пет дни водата миришеше на WC и изглеждаше ужасно . В предпоследният ден се развали времето и явно от вълнението водата се обнови ...после три дни прегръщах едно легенче ....Еми предпочитам Гърция и 14 дни карантина отколкото нашето и болки в корема ......

47

Анонимен

преди 3 години

И другате градят стратегии. В Белгия на плаж ще се ходи с резервация, за да могат да се проследяват плажуващите в случай на заразяване.

46

Анонимен

преди 3 години

Е, хайде и вие сега.Може да не е ней-умната, но пък е много красива.