12

До додо

преди 4 години

Сто процента съм сагласна с теб!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо по-лошо от наркотиците и алкохола на тоя свят!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Дрога!

9

Православен

преди 4 години

Заиграването с Тъмните сили - магии, духове, демони, вампири и прочие НИКОГА не минава безнаказано.Смъртта от свръхдоза наркотици и алкохол, включително и от нещастен случай под тяхното въздействие, например катастрофа, падане по стълби, задушаване от повръщане (пияните и дрогираните повръщат, но нямат рефлекс да кашлят) в Православието се счита за САМОУБИЙСТВО, а то води ДИРЕКТНО В АДА. За самоубийците в Православието не се служи панахида и имената им не се поменават за упокой на литургия.

8

Додо

преди 4 години

За да влезеш в тези среди се изисква да си дадеш тялото и душата на Луцифер, защото развлекателната индустрия е собственост на негови последователи. Количеството педофилия, насилие, травма и содомия, което се случва в Холивидските студия е извън възможностите на нормалния човек да бъде проумяно. Затова тези звезди злоупотребяват с дрога, да се притъпи болката от реалността. И да, знам, че обикновения човек трудно ще приеме, че това е истина. Той си мисли, че Холивуд е райско място!

7

Хазарта

преди 4 години

Белото им показа тъмната страна

6

Анонимен

преди 4 години

Няква снимка да имате да видим вампирите .

5

Анонимен

преди 4 години

Намерените във Вегас със бяло вещество са пили Белина !Знаех си че белината убива вампири .

4

40972

преди 4 години

Друс-друс страхотен вкус

3

Анонимен

преди 4 години

Повечето актьори от голямата сцена са дроги. Кой знае как си харчат милеоните и какви оргии правят с алкохол и бело ......

2

Белчо

преди 4 години

...била намерена бяло прахообарзно вещество. Брашно ще да са разсипали по пода .... Какакво друго бяло може да има в дома на самозабравила се тъмна звИздЪ спечелила слава по квотата за задължителен брой чеерни, третополови и инвалиди в американските медийни продукции.

1

Анонимен

преди 4 години

Каква необичайна афродрама