286

6

преди 4 години

Генерале , с тази мизерна извадка може да ни изкараш и световни шампиони , но това е фалшиво изследване , ако въобще може да се нарече такова ! Работил съм с методи настатистиката и е общоприето от генералната съвкупост да се изследват минимум 30% , за да е предсавителна извадката !

285

Анонимен

преди 4 години

пеперуди пърхат от радост и навсякъде цари спокойствие!

284

Mustafa

преди 4 години

mnogo iako shte izmrete. iako

283

Анонимен

преди 4 години

E нали яко щяхме да измрем : )?Късай пагоните, паркетно генералче!

282

Анонимен

преди 4 години

Проф. Радка Аргирова(доказан вирусолог и епидемиолог) каза в интервю за Факти.бг, че епидемията у нас отминава. Вирусът е мутирал и не е така опасен. Деликатно отбеляза, че ако я попитат по въпроси на хирургията (Оня с мундирите?) няма да коментира, защото не е в нейната област !

281

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха сложили врачка начело на НОЩ, със сигурност прогнозите щяха да са по-точни, от тези на Муфтаджийски.

280

Смешни сте

преди 4 години

Какъв хаос в щаба бе празнодумци? Генералът още на 6 януари подготвил ВМА за епидемия, не го ли чухте, каза го на Бенатова. Ама появи се един лекар с акъл и още не може да го осъзнаете;:)))

279

аривидерчи

преди 4 години

о годжи чао, годжи чао , годжи чао чао чао

278

Анонимен

преди 4 години

Грберите са некъдърни лемури,какво да им четем глупостите,малко е да слушаме простотиите на вожда им всеки ден?!

277

Анонимен

преди 4 години

Щабът беше пълна паника и хаос в началото - обявиха извънредно положение, без да знаят точно за к'во им е, после почнаха да измислят някакви мерки. Тактиката беше сравнително меки мерки, обилно гарнирани с обещания за морги и чували с трупове. Пик така и не видяхме, не знаем колко % от населението са преболедували, щото не правим масови тестове, обаче мерките бързо започнаха да отпадат и слава богу.Лично аз нямам усещането, че са следвали някаква последователна политика, просто гледаха какво правят другите и се люшкаха между страха си и желанието да излязат като "спасители".

276

Анонимен

преди 4 години

Бъди жив и здрав генерале!

275

Анонимен

преди 4 години

Докторе липсваш ми!

274

Анонимен

преди 4 години

Генерал който получава паник атаки от въпроси на журналистки..

273

Do 289

преди 4 години

Заради вас, ние отдавна си плащаме! "Не народ а ***".

272

Пешо

преди 4 години

До Ох, същата историяТи вярваш ли, че у нас има малко жертви на коронавируса, защото Правителството и Генерала се справяли добре. Какво прави този Генерал освен да чете СТЪКМИСТИКИ?Нищо, защото е анестезиолог а не вирусолог. Лукашенко, президента на Беларус, трябва да е най-компетентния,защото там няма нито карантина, нито други ограниченя, а нямаумрели.

271

Един Pk

преди 4 години

Е това колко заболели за денонощие не зависише ли от това колко теста са направени.И защо в Сърбия се правят 3 пъти повече тестове на ден.Заразените 12 хил.И зящо Сърбия дава по една минимална заплата на хората останали без работа и по 1200 Евро на всеки един човек.Безплатна храна на 140 хил пенсионери само в Белград.Е защо.

270

Ох, същата история

преди 4 години

Абе хора не ви ли омръзна да грачите глупости . Първо просто го приемете'- от малцинството сте . Генерала има 75 % одобрение , а но всичкото отгоре има и чар. Е, изпусна си нервите, ама ще му го простим, всеки прави грешки.Второ . Вируса няма перспектива да изчезне скоро, та по-добре е да го приемаме и да реагираме като що-годе разумни същества

269

До 288

преди 4 години

Не, добре образован съм и за разлика от теб, мислещ.Конспирацийките явно са ви размътили мозъците и заради вас ще си платим всички.

268

Анонимен

преди 4 години

.. Ще се мре и то яко.----------------------------------Вижда се, че си от простата част на народа. Пий хаповете и спри брифингите, това ще се успокой.

267

Мъпет Шоу

преди 4 години

Я, генерал Кърмит бил жив. Бях започнал да се притеснявам за него.