13

Анонимен

преди 4 години

До До 7/9 Приказки от сорта на "един човек каза" не са ми интересни.СЗО препоръчва, не може да наложи. Всеки може да реши различно. Още не съм чул каква е хипотезата за това от какво точно умират хората ОТ корона вирус. Явно има хора, които държат да твърдят, че умрелите от корона са набедени за такива, но всъщност са умрели с кирка/куршум в главата. За тяхно съжаление няма толкова много инциденти с кирки и куршуми, колкото умрели от корона напоследък.

12

Анонимен

преди 4 години

после нашият НОЩ да не каже ,че е изненадан ако това се появи у нас на есен

11

Анонимен

преди 4 години

здравната им система не е пред колапс защото се обслужва от частни застрахователни компании , не е нзок да обслужва безплатно тукашните бразилци .

10

Анонимен

преди 4 години

Болсонаро не желае да играе по свирката.

9

До 7

преди 4 години

Има две препоръки (разбирай документи) от сзо, които дървавите изпълняват. Първата в да не се правят аутопсии, в която няма логига. Нали е нов вирус? Чрез аутопсия се разбира най-добре какво става. Втората е всяка смърт, при полужителна проба да се пише коронавирус. Така се стига до един американец блъснат от рейс, с черепно-мозъчна травма. 4 дена в болница, накрая ковид го убил. Това го казаха патолози. Демек касациония съд в медицината.

8

roshani izila

преди 4 години

сингъл залог с 1.57 коеф.вердер-б.леверкузен-над 2.5

7

Анонимен

преди 4 години

До славянин"Всички лекари навсякъде по света са принуждавани ..... "Ц, ц, ц, тва съсловие съставено само от мерзавци. Ще кажеш, че могат да им извиват и ръцете, защото може и без тях ......

6

славянин

преди 4 години

Всички починали ''от коронавируса'' са интубирани, а тръбата навряна в трахеята през гърлото ти е най-сигурният канал за вкарване на всякаква инфекция, но разбира се медийно моделираните зомбита вярват, че единствено коронавирусът убива! Всички лекари навсякъде по света са принуждавани да приписват всяка смърт през последните два месеца на коронавируса!

5

Анонимен

преди 4 години

Според *** пишещи в сайта... няма пандемия и коронавирус...В Бразилия нещо са се объркали.

4

Ми избирайте

преди 4 години

Си такива като Болсонаро и преуспявайте! Не корона, чума някаква сериозна, заслужава по голямата част от човечеството!

3

Мунчо Радев

преди 4 години

Аз и Деса сме на мнение, че Коронавируса не съществува. А Деса принципно знае всичко!

2

Анонимен

преди 4 години

Болест няма, или по-точно има нормален сезонен вирус. Питайте неврохирурга д-р Найденов.

1

Анонимен

преди 4 години

Те са много изостанали.Не са разбрали, че не са болни. И такава болест нямало.